ISO 9001
ISO 9001 este un standard global de management al calitatii. Mii de companii din peste 100 de tari l-au adoptat si inca si mai multe sunt in curs de a o face. De ce?  Pentru ca el controleaza calitatea. Economiseste banii. Clientii asteapta acest lucru. Iar firmele concurente il folosesc.
ISO 9001 poate fi aplicat tuturor tipurilor de organizatii. Indiferent de marimea lor sau de domeniul in care activeaza. El poate ajuta atat firmele axate pe productie, cat si pe cele axate pe servicii, sa atinga standarde ale calitatii recunoscute si respectate in intreaga lume.
ISO este Organizatia Internationala pentru Standardizare. Ea are sediul in Elvetia si a fost infiintata in 1947 pentru a dezvolta standarde comune internationale in numeroase domenii. Membrii sai provin din peste 150 de organe nationale de standardizare.
ISO 22716
ISO 22716 este un standard international care defineste cerintele pentru bune practici de fabricatie a produselor cosmetice.
Acesta se adreseaza tuturor organizatiilor care au in domeniul de activitate productie, control, depozitare si expediere produse cosmetice.
Standardul promoveaza adoptarea unei abordari integrate a proceselor pentru a furniza in mod eficient produse care indeplinesc cerinte de siguranta a produsului cat si cerintele clientilor.

HALAL
Certificarea Halal, aplicată sectoarelor alimentare, cosmetice şi farmaceutice, atestă că un produs a fost realizat respectând preceptele Jurisprudenţei Islamice, adică nu conţine nicio componentă „interzisă"  şi nu a intrat în nici un fel, în contact cu tot ceea ce aceasta consideră „impur".
Cerinţele de conformitate pentru certificare Halal sunt:

  • aplicarea principiilor de bune practici de igienă
  • adoptarea unui sistem adecvat de evaluare şi gestionare a riscului, în scopul respectării aspectelor de siguranţă igienico-sanitare şi respectării regulilor legii islamice.
  • Sigla de certificare Halal permite să se distingă produsele conforme cu dispozițiile religiei islamice, imediat, simplu şi sigur, în avantajul consumatorilor de pe diversele pieţe de destinaţie.​

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari