Cinderella Drops - picături pentru luminozitate Plush Bio

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Cinderella Drops - picături pentru luminozitate Plush Bio
 
Cinderella este un complex concentrat de active testate cu succes pe piața japoneză, menite să confere tenului un aspect luminos, plin de vitalitate și poate să ajute la estomparea petelor pigmentare.
Complexul de active (extract de kiwi, mandarină, Alpinia Katsumadai Extract) conferă tenului un aspect mai sănătos, mai radiant și mai strălucitor.
 
Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:
 
Extract de kiwi (Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract
 
Kiwi este fructul comestibil al plantelor Actinidia Chinensis și Actinidia Deliciosa din Asia. Denumirea chinezească este Yang Tao (mură sau strugurele gâștei). Cunoscut original sub denumirea de „agrise chinezești”.
Vitaminele A, C și E, luptă cu radicalii liberi și mențin frumusețea și elasticitatea pielii. În plus, ajută la regenerarea colagenului și la menținerea unui ten ferm.
 
Extract de mandarin (Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract
 
Arborele de Mandarin își are originile în China, ca apoi să fie cultivat și în Europa din secolul al XIX – lea. Numele provine de la înalții demnitari ai Imperiului Chinez care primeau în dar aceste fructe foarte apreciate în acele vremuri.
Are note de vârf citrice-dulci, cu tonuri florale. Este un ulei cu un parfum distins şi discret.
Curăță cu succes tenul gras, micșorează porii, reglează secreția de sebum, lasă pielea curată și luminoasă.
 
Alpinia Katsumadai Seed Extract
 
Originar din Asia, extractul de Alpinia Katsumadai conferă luminozitate pielii, ajută la estomparea petelor cauzate de soare.
 
Cimbru sălbatic (Thymus Serpyllum Extract)
 
Ingredientele principale ale cimbrului sunt flavonoidele (apigenina, luteolina, eriodictiolidele), taninuri, compuși amari, rășină, saponina și uleiuri volatile (timol, methylchavicol, cineol și borneol).
Uleiul de Cimbru Acesta are efecte extraordinare asupra pielii, antibiotic natural, antibacterian cu spectru larg, antiseptic, antifungic, antiinflamator, antioxidant. Ajută la eliminarea toxinelor din piele și stimulează circulația sanguină.
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Butylene Glycol & Water & Alpinia Katsumadai Seed Extract, Butylene Glycol & Water & Thymus Serpyllum Extract, Butylene Glycol & Water & Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Butylene Glycol & Water & Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract

hiperpigmentat, tern, obosit

conferă luminozitate, depigmentează

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața sau seara, doar 2 picături, masând ușor până la absorbția totală. 

A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei. 

Gramaj: 5 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari