Collagen Filling Infusion Oil - scar & wrinkle control/ ulei cu sfere de colagen

219 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Collagen Filling Infusion Oil - ulei cu sfere de colagen

 

Procesul de sintetizare al colagenului încetinește odată cu atingerea vârstei de 25 de ani, iar pe măsură ce îmbătrânim, intervine carența de colagen cu efecte asupra elasticității pielii. Fiind principala componentă a dermei, colagenul joacă un rol important în menținerea sănătății pielii.

Colagenul ajută la diminuarea ridurilor, redă fermitatea pielii și o protejează de efectele nocive ale factorilor externi. De asemenea, susține procesul de regenerare în cazul tenurilor cu cicatrici și redau tonusul pielii.

 

Uleiul Collagen Flling Infusion Oil este formulat cu un activ japonez, extrem de inovator care are la bază folosirea unui material higroscopic. Ceea ce conferă unicitatea acestei produs este însă faptul că este o formulă cu textură de ulei care înglobează toate capacitățile de hrănire a epidermei pe care acesta le oferă cu cele de regenerare ale coleganelui.

Formula este una exclusiv solubilă în ulei, însă se activează în prezența apei. De aceea, pentru a potența rezultatul unei rutine cu uleiul ultra filling recomandăm să fie folosit împreună cu un produs din gama de activatori. Pentru formula Collagen Flling Infusion Oil, Farm. Ioana Marinescu a ales uleiul de Kukui, un excelent regenerator și reparator al pielii. Acesta se absoarbe rapid și hrănește epiderma conferind acesteia un aspect catifelat.

În completare, sferele care înglobează colagen au efect de regenerare intensivă asupra epidermei, iar împreună cu acizii grași din uleiul de Kukui acționează pentru a estompa vizibil ridurile din zona frunții, zona nazo-labială și chiar a gâtului și decolteului. 

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

ALEURITES MOLUCCANA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, ATELOCOLLAGEN, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, CITRAL, D-LIMONENE.

toate tipurile de ten

estompare cicatrici, estompare riduri

Instrucțiuni de utilizare: A se aplica câteva picături, cu masaj ușor, pe tenul proaspăt curățat și loționat. A se repeta aplicarea pe zonele cu riduri profunde sau cicatrici. Recomandăm folosirea împreună cu unul sau mai multe seruri din gama Activator, în funcție de particularitățile tipului Dumneavoastră de ten. Ulterior aplicați rutina Dumneavoastră obișnuită.

Înainte de utilizarea produsului, recomandăm să îl testați pe o zonă mică. În cazul în care nu există reacții de sensibilizare continuați să aplicați produsul conform instrucțiunilor de utilizare.  

Evitați contactul cu ochii!  În caz de contact cu ochii clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute!

Modalitate de păstrare:   A se păstra la loc uscat, curat și răcoros.

Gramaj: 15 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Testat dermatologic! 


Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari