Cremă de mâini the miracle Andiroba Oil

98 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Crema de mâini the miracle Andiroba Oil
 
Crema de mâini cu ulei de Andiroba formulată în laboratorul Plush este o formulă ultra-reconstructivă pentru mâini cu piele atopică.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Ulei de Andiroba (Carapa Guaianensis Nut Oil)
 
Arborele de Andiroba este unul din arborii miracol din Pădurea Amazoniană. În Brazilia este folosit ca insecticid și ca remediu pentru o recuperare rapidă de către fotbaliști după efortul fizic intens depus în timpul competițiilor sportive. Uleiul de Andiroba este un ulei hidratant rar, cu efecte miraculoase în cazul pielii crăpate, uscate, afectată de eczemă.
În compoziția sa se regăsesc o serie de compuși naturali, 65% acizi grași nesaturați și până la 9% acid linoleic.
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor pe viitor.
 
Ylang Ylang Essential Oil (Cananga Odorata Flower Oil)
 
Ylang-Ylang înseamnă de fapt “Floarea florilor”; i s-a dat acest nume datorită mirosului său floral dulce și copleșitor. Senzual și exotic, Ylang- Ylang este renumit pentru calitățile sale afrodiziace, iar floarea în sine evocă dragostea. Acest ulei are un impact pozitiv asupra spiritului. Are un efect calmant și de aceea poate fi folosit cu succes atât pe pielea matură, cât și pe cea tânără, pe pielea uscată.  Ameliorează inflamațiile pielii.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină.

Aqua, Carapa Guianensis (Andiroba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol,  Propylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Lanolin, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol/ Benzyl Alcohol/ Potassium Sorbate, Cananga Odorata Flower Oil (Ylang-Ylang)

atopic
 

hrănește intensiv, ultra-reconstrucție
 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara, după spălarea și uscarea mâinilor, până la absorbția totală.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 40 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).


 

Recomandam sa folosesti impreuna cu

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari