Cremă Triple Hyal 23H

123 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Triple Hyal 23H - ulei de cocos, ulei de orez, ulei tamanu, vit. E 
 
Crema Triple Hyal 23h este o cremă destinată tenurilor cu imperfecțiuni.
Folosită ca produs singular, crema se aplică dimineața și seara după curățarea tenului cu una din formulele de apă micelară Plush.
Produsul este o formulă versatilă, se poate utiliza și în estomparea imperfecțiunilor de pe corp.
 

Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora.

Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
• Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. 
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Antioxidant puternic, ajută la la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor.
 
Azulenă liposolubilă (Guaiazulene)
 
Azulena este componentul principal al uleiului esențial de flori de mușețel, Matricaria recutita L., (Fam. Asteraceae) și al altor specii de plante înrudite. Poate fi folosită pentru reducerea aspectului de piele obosită și a ridurilor.
 
Ulei de Tamanu ( Calophyllum Inophyllum Oil)
 
Arborele de Tamanu este întâlnit în zona tropicelor, cu precădere în Madagascar sau Polinezia. Uleiul este extras prin presare la rece din nuca de Tamanu, iar efectele benefice sunt numeroase. Femeile trecute de prima tinerețe, originare din Polinezia au devenit cunoscute pentru tenul cu aspect tânăr și sănătos datorită acestui minunat ulei.
Uleiul de Tamanu se remarcă în fața celorlalte uleiuri printr-o capacitate foarte mare de regenerare a țesuturilor. Compoziția sa include trei clase principale de lipide (neutro, glico și fosfolipide), precum și trei substanțe unice printre uleiurile vegetale (acidul calofilic, antibioticul natural numit lactonă și antiinflamatorul numit calofilolid). 
Proprietățile sale antiinflamatorii, antibacteriene și contribuția adusă la estomparea mult mai rapidă a rănilor îl transformă în ingredientul ideal pentru tratarea diferitelor imperfecțiuni. Acționând în profunzime, calmează durerile și scurtează durata de vindecare, reduce leziunile, mâncărimile și roșeața.
 
Ulei de cânepă (Cannabis Sativa Seed Oil)
 
Uleiul de cânepă este o sursă bună de acizi grași Omega-3 și Omega-6, vitamina A și E, potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu și fosfor. Încetinește deteriorarea celulară, catifelând și regenerând pielea.
 
Ulei de orez (Oryza Sativa Bran Oil)
 
Obținut din bobul de orez presat la rece, rafinat în vederea eliminării mirosului și impurităților, uleiul de orez este considerat cel mai sănătos ulei folosit în alimentație datorită concentrației mari de vitamine și nutrienți. În compoziția sa se găsesc numeroși antioxidanți, vitaminele B, C și E, acizi grași, calciu și potasiu. Pentru femeile din Japonia este un compliment dacă frumusețea lor este asemănată cu orezul.
Se adaptează cu ușurință pe toate tipurile de ten, fiind ideal pentru pielea foarte sensibilă, cu iritații. După aplicare uleiul de orez se absoarbe cu rapiditate și conferă un luciu natural în timp ce hidratează și regenerează pielea fără a lăsa senzația de ten gras. Are un puternic efect antirid, uniformizând culoarea pielii și încurajând circulația la nivelul epidermei.
 
Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
 
Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cosos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate. Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant catifelând pielea și oferindu-i luminozitate și strălucire.
 
Ceară organică de albine (Cera Alba Wax)
 
Încă din timpuri antice, ceara de albine a fost folosită în diverse preparate medicale. În prezent, ea este folosită cu succes în preparate cosmetice având efect antibacterian și antiinflamator. Ceara de albine formează un strat protector menținând vitaminele în piele, lăsând pielea să respire și conferind un nivel optim de hidratare.
 
Ulei de Neem (Media Azadirachta Seed oil)
 
•Cultivat în India, copacul de Neem este cunoscut ca remediu de excepție de mii de ani pentru piele și păr, motiv pentru care i se mai spune și ,,planta cu o promisiune”.
•Uleiul de Neem contribuie la îndepărtarea mâncărimii scalpului, mătreții, dar și la obținerea unui păr fin, strălucitor și sănătos. În plus, întărește rădăcina părului, stimulând în același timp creșterea lui.
•Uleiul de Neem este cunoscut ca “panaceu al tuturor bolilor”, fiind folosit pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii:  piele uscată, dermatită seboreică, eczeme, pori dilatați. 
 
Ulei de busuioc (Ocimum Basilicum Herb Oil)
 
Busuiocul în limba greacă înseamnă rege, iar legenda spune că împăratul Constantin și împărăteasa Elena au descoperit Sfânta Cruce în locul în care creștea busuiocul.
Proprietățile uleiului de busuioc pentru piele:
•reduce apariția punctelor negre și a coșurilor;
•echilibrează secreția glandelor sebacee;
•eficient împotriva bacteriei Propionibacterium acnes.
 
Ulei de salvie (Salvia Officinalis Oil)
 
Recunoscută din Antichitate ca “Iarba Sfântă”, salvia are capacități miraculoase în ceea ce privește îngrijirea tenului gras cu tendință acneică, a porilor dilatați și a chisturilor comedogenice.
 
Ulei de ghimbir (Zingiber Officinalis Oil)
 
•este o plantă ce își are originea în Asia, în țări precum India și China. Medicina naturistă este bogată în tratamente cu ghimbir. •este un excelent purificator al tenului încărcat, obosit având efect detoxifiant.
 
 
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Oryza Sativa Bran Oil, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Butylene Glycol & Aqua Laureth-3/ Hydroxyethylcellulose/ Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Cannabis Sativa Seed Oil, Calophyllum lnophyllum Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Salix Purpurea Bark Extract, Sodium Acrylates Copolymer/ Lecithin, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Guaiazulene, Ocimum Basilicum Herb Oil, Salvia Officinalis Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Melia Azadirachta Fruit/ Seed Oil

tenuri cu imperfecțiuni

poate ajuta la îmbunătățirea aspectului tenurilor cu imperfecțiuni

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara, după Pasul 1 & 2, până la absorbția totală. În cazul tenului cu probleme poate fi folosit și ca bază de machiaj.  

În caz de contact cu ochii, clătiți abundent cu apă!

Evitați contactul cu ochii și buzele!

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15 C. 

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari