Cură de epitelizare imediat după tatuaj

159 RON

Cantitate

Stoc epuizat

Cură de epitelizare imediat după tatuaj

Descriere

De la talentul din spatele tatuatorilor din epoca modernă până la cerneala care le face posibilă opera de artă, cerul este limita pentru bărbații care doresc ca trupurile lor să devină o pânză.
Perioada de 7-10 zile după ce s-a făcut tatuajul este crucială. Modul în care îl îngrijești depinde de modul în care acesta arată pentru o viață. Întrucât bărbații moderni își asumă tatuaje incredibile, extrem de personale, care spun povești și fapte și consideră că ar trebui să îi însoțească o viață întreagă, am considerat această cremă regenerantă care stimulează reînnoirea celulară, calmează senzațiile de durere, îmbunătățește aspectul cicatricilor și regenerează.
„Cură de epitelizare imediat după tatuaj” este o combinație de ulei de cocos, renumit pentru efectul hidratant, untul de shea cu proprietati reparatoare, untul de cacao cu efect calmant, vitamina E cu efect antiinflamator și ceara de albine cu proprietăți excelente în stimularea regenerării pielii. De asemenea, puteți aplica crema cu 15 minute înainte de expunerea la soare, timp de 6 luni după ce tatuajul a fost făcut pentru a ajuta la menținerea unui nivel adecvat de hidratare și a culorii tatuajului.

Despre ingredientele cheie din produs

Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)

Uleiul de cocos este singurul din regnul vegetal care are o concentrație mare de acizi grași cu lanț mediu. Compoziția uleiului de cocos include vitamina E, vitamina K, fier, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate. Astfel, uleiul de cocos este un excelent hidratant natural pentru piele.

Unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter)

Conține acizi grași (printre care: acid oleic, stearic și linoleic) care transformă untul de shea într-un agent protector pentru piele. Hidratează pielea formând un film protector pe suprafața acesteia,  reduce inflamațiile și iritațiile.

Unt de cacao (Theobroma Cacao Seed Butter)

Untul de cacao este bogat în antioxidanți, vitamine și minerale. Compoziția sa include acizi stearici, oleici, palmitici, linoleici, acizi grași esențiali Omega 6 și Omega 9, polifenoli, teobromină, squalan, tocoferoli și fitosteroli, vitamina E. Untul de cacao este cea mai cunoscută formă de grăsime naturală. Se absoarbe ușor în piele, hidratează și calmează.

Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Cera Alba Wax, Tocopheryl Acetate, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Glycerin & Aqua, BHA, BHT

toate tipurile de piele

stimulează reînoirea celulară, calmează senzațiile dureroase, cicatrizează intensiv, regenerează

Aplicați crema zilnic imediat după ce tatuajul a fost realizat, prin masaj ușor până la absorbția totală. Se folosește până la vindecare. Aplicați cu 15 minute înainte de expunerea la soare.

A se evita contactul cu ochii.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.

În situația în care observați o reacție alergică după folosirea produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari