Detox Mask - mască detoxifiantă

145 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Detox Mask - spirulină, eucalipt
 
Masca este o formulă de detoxifiere potrivită pentru tenurile grase, cu acnee, cicatrici post-acnee, pori dilatați.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Extract de alge (Spirulina Platensis Powder)
 
•Spirulina, cea mai cunoscută din categoria algelor albastre, este folosită pentru a calma și echilibra pielea. Deține cantități impresionante de proteine și este sursă vegetală, fiind cea mai bogată în vitamina B12. Cea mai populară specie este Spirulina Platensis care este săracă în calorii, bogată în proteine, carotenoizi (betacaroten și luteină) sau fier. Folosită ca ingredient cosmetic, spirulina tonifică pielea, o restructurează și o calmează.
 
Ulei esențial de lămâie (Citrus Limonium Oil)
 
Uleiul esențial de lămâie are un nivel ridicat de vitamia C. Astfel, are proprietăți vindecătoare variate, printre care efect antiacneic, tonic, antirid, tonifiant, antiinflamator, antiseptic. Parfumul tonic are beneficii și pentru spirit alungând stările de confuzie.
 
Ulei esențial de verbină (Lippia Citriodora)
 
Planta de verbină își are originea în pădurile tropicale din Chile, fiind recunoscută ca un tratament miraculos pentru febră. Metoda de obținere este cea de distilare cu aburi a frunzelor și a tulpinii de verbină. Mirosul este unul fresh, citric. Este folosită cu succes și în aromaterapie datorită proprietăților de relaxare pe care le dezvoltă asupra sistemul nervos.
 
Eucalip (Eucalyptus Radiata)
 
Utilizările cele mai comune sunt în domeniul medicinal, parfumerie sau industria alimentară. Procedura de obținere este prin distilarea cu abur a frunzelor cu miros proaspăt și curat. Uleiul de eucalip stimulează circulația sanguină. Aroma sa mentolată, vibrantă și răcoritoare va fi o încântare pentru simțul olfactiv; fiind adesea folosită în aromaterapie pentru reducerea stresului și iritabilității. Având efect antimicrobian și antibacterian este un ingredient benefic pentru tenurile grase sau cu imperfecțiuni.
 
Orz organic (Hordeum Vulgare L.)
 
Orzul conține numeroase vitamine, minerale, proteine și enzime. Dincolo de conținutul de clorofilă, iarba de orz are de treizeci de ori mai multă vitamină B1 decât laptele, de trei ori mai multă vitamina C și de șase ori mai mult caroten decât spanacul, de unsprezece ori mai mult calciu decât laptele de vacă, de cinci ori mai mult fier decât spanacul, de aproape cinci ori mai multă vitamina C decât portocalele. 
 
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Cellulose Gum/ Chondrus Crispus (Carrageenan) Powder/ Ceratonia Siliqua Gum Sucrose, Glycerin, Spirulina Plantensis Powder, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Hordeum Vulgare Powder.

pori dilatați

detoxifiere, închiderea porilor 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică de două ori pe săptămână, timp de 15-20 de minute. Se curăță ulterior cu apă călduță.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 75 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari