Intrebari frecvente

Recomandăm să păstrați produsele conform normelor indicate pe etichetă.

Produsele Plush BIO sunt formulate cu active, emulsifianți și emolienți naturali. Farmacologic, acestea au avantaje miraculoase pentru ten, însă pot influența dinamic textura și culoarea produselor.

Mai mult decât atât, pentru a menține calitatea superioară, farm. Ioana Marinescu prepară produsele în loturi mici, păstrând astfel prospețimea acestora.

De exemplu, în funcție de anotimpul în care se recoltează și de cum este procesat de către producător, uleiul de cocos poate avea textură și miros diferite de la lot la lot.

Un alt exemplu sunt fitoesterogenii de soia, un extract extrem de prețios, care prezintă texturi și nuanțe diferite de la cultură la cultură și astfel, pot apărea diferențe de la lot la lot.

Pentru detalii legate de AWB (tracking number) și de statusul comenzii, vă rugăm să apelați 0219928.

Program: luni – vineri (09:00 – 18:00)

Pentru detalii legate de stocul de produse, vă rugăm să apelați 0219928.

Program: luni – vineri (09:00 – 18:00)

Rutina Faza l (Kit Plush BIO faza l) durează aproximativ 3 săptămâni. Aceasta se continuă sau se reia în cazul în care după primele 3 săptămâni nu apare o îmbunătățire a aspectului tenului.

Tenul dumneavoastră este diferit și totodată, evoluează și reacționează diferit. Recomandăm să urmați Rutina Faza ll (Kit Faza II Plush BIO) până când tenul se va curăța și nu vor mai exista pustule active pe suprafața acestuia.

Livrarea produselor se face prin curier.

Livrarea națională se face prin GLS și costă între 17-20 ron, în funcție de zona de livrare.

Livrarea internațională se face prin DHL și costă aproximativ 120 ron, în funcție de zona de livrare.

*În cazul livrărilor internaționale, este posibil să se perceapă separat taxa de vamă în funcție de țara de livrare.

*Mențiuni: Nu facem livrări internaționale în Turcia.

Fiind mari iubitori de animale, Plush BIO nu crede în testările pe animale, nu le acceptă pentru niciunul din produsele din portofoliu și se opune total acestora.

Pentru siguranța dumneavoastră însă, produsele sunt testate dermatologic, în așa fel încât să aveți parte de o experiență confortabilă și de încredere.

Fiecare ten este diferit. Prin urmare, rezultatul obținut în urma folosirii produselor Plush BIO poate să difere. Atât timp cât rutina dumneavoastră este aplicată constant, rezultatele pot să apară în câteva săptămâni.

Dacă produsele au fost deteriorate în timpul transportului, le vom înlocui cu mare drag. Pentru a putea înregistra retur, vă rugăm să faceți fotografii cu acestea, iar apoi să le trimiteți, împreună cu print/poză cu factura pe adresa de email office@plush-biocosmetics.ro – program: luni – vineri (09:00 – 18:00) – pentru a ne oferi detalii suplimentare.

Livrăm internațional cu DHL.

Livram în 44 țări, oriunde în Uniunea Europeana, dar și în afara Uniunii, în Elveția, Republica Moldova, Qatar, SUA etc.

Costul transportului este de 120 Ron, iar plata se face în avans (atât pentru produse, cât și pentru transport).

Modalități de plata:

Prin Mobil Pay la finalizarea comenzii.

*Mențiuni: Nu livrăm internațional în Turcia.

Produsele (atât pentru comenzile internaționale, cât și naționale) sunt livrate în 2-3 zile lucrătoare.

Acest timp de livrare poate fi influențat însă de programul firmelor de curierat, zilele de sărbători legale sau stocul de produse din laborator.

Pentru detalii legate de AWB(tracking number) și statusul comenzii, vă rugam să apelați 0219928.

Program: luni – vineri (09:00 – 18:00)

Pentru comenzile a căror adresa de livrare se afla pe teritoriul României, plata se poate face online sau ramburs.

Pentru comenzile internaționale, plata produselor, cât și a transportului se face înainte de livrare.

Puteți achita online prin Mobil Pay, accesând www.plush-biocosmetics.ro sau din secțiunea Contul meu din Aplicația Plush.

Plush BIO nu sugerează folosirea produselor de make-up în timpul utilizării rutinei Faza I, Faza II si Faza III cu produsele Plush BIO, întrucât majoritatea conțin în compoziție siliconi ce pot influența negativ îmbunătățirea aspectului tenului și procesul de estompare al imperfecțiunilor acneice.

Considerăm că alegerea unui fond de ten reprezintă o chestiune personală, întrucât fiecare dintre dumneavoastră poate opta pentru anumite caracteristici și calități ale produsului respectiv. Am conceput fondul de ten Camouflage, în 3 nuanțe – Light, Medium, Dark – un fond de ten care nu blochează porii.

Alegerea fondului de ten nu se limitează la acest produs, ci este o opțiune personală și emoțională, care poate fi influențată de diferiți factori, precum nivelul de acoperire sau luminozitate.

De asemenea, Plush BIO nu sugerează folosirea produselor de tip primer în timpul utilizării rutinelor pentru estomparea imperfecțiunilor acneice. Crema Triple Hyal 23H, o formula versatila, poate fi folosita că baza de machiaj pentru tenurile cu imperfecțiuni acneice. În plus, aceasta face parte deja din rutinele Faza I și Faza lI  (Kit Plush BIO Faza l, ll).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari