First Aid Oil - ulei regenerant și cicatrizant pentru ten Plush Bio

210 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

First Aid Oil - ulei regenerant și cicatrizant pentru ten Plush Bio

First aid oil este soluția de urgență pentru arsuri solare minore, imperfecțiuni, dezechilibre hormonale resimțite la nivelul feței, edeme cauzate de retențiile de apă, vergeturi, sau pentru atunci când, pur și simplu nu ne mai satisface niciun produs din trusa noastră uzuală. În plus, ajută la estomparea semnelor, petelor și a cicatricilor postacneice. Formula are la bază uleiul de pracaxi, benefic pentru pielea cu imperfecțiuni și cicatrici. Uleiul stimulează reînnoirea celulară, previne apariția vergeturilor, combaterea petelor cauzate de expunerea la soare sau solar, estompează hiperpigmentarea cauzată de imperfecțiunile acneice.

Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:

Ulei de pracaxi – (Pentaclethra Macroloba (Pracaxi) Seed Oil)

Un ulei exotic de origine amazoniană, pracaxi este extrem de apreciat pentru capacitatea sa de a regenera și a stimula reînnoirea celulară. Uleiul de pracaxi are efect nutritiv, calmant cutanat și tonifiant. De aceea, poate fi folosit pentru a îngriji pielea afectată de o gamă variată de probleme.

Uleiul de pracaxi este cunoscut ca având cel mai înalt nivel de acid behenic dintr-o sursă vegetală. Astfel, poate ajuta la cicatrizare, prevenirea vergeturilor,  estomparea petelor pigmentare.

 

Bergamotă (Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil) 

Uleiul esențial de bergamotă se extrage din arborele de “Citrus Aurantiumvar” și este o plantă tropicală cu aromă puternică. Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice îl transformă într-un remediu natural ideal pentru problemele pielii. Mirosul său proaspăt îl transformă într-un ulei preferat în aromaterapie inducând un sentiment de relaxare și optimism.

St. John’s Wort oil (Hypericum Perforatum Flower Extract) 

• Planta poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul pentru că înflorește în perioada sărbătoririi sfântului, 24 iunie. 
• Conține flavonide, cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante și anti-inflamatoare. Susține vindecarea și refacerea țesutului în cazul arsurilor minore și a cicatricilor, îmbunătățind circulația sângelui în zonele respective.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

 

Cum se foloseste produsul?

PENTACLETHRA MACROLOBA SEED OIL, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, FICUS CARICA SEED OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, HYPERICUM PERFORATUM OIL, LIMONENE, LINAOOL, CITRAL.

sensibil, cu imperfecțiuni

regenerează, poate ajuta la cicatrizare

Instrucțiuni de utilizare: se aplică seara, pe tenul proaspăt curățat și loționat, până la absorbția totală sau se aplică urmărind schema recomandată.  

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentațe de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari