First Aid Oil - ulei regenerant și cicatrizant pentru ten

210 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

First Aid Oil - ulei regenerant pentru ten

First aid oil - ulei pracaxi, ulei de smochin, bergamotă este soluția de urgență pentru arsuri solare, imperfecțiuni, dezechilibre hormonale resimțite la nivelul feței, edeme cauzate de retențiile de apă, vergeturi, sau pentru atunci când, pur și simplu nu ne mai satisface niciun produs din trusa noastră uzuală. Formula are la bază uleiul de pracaxi, benefic pentru piele cu imperfecțiuni. Uleiul stimulează reînnoirea celulară, prevenirea vergeturilor, combaterea petelor cauzate de expunerea la soare sau solar. 

Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:

Ulei de pracaxi – (Pentaclethra Macroloba (Pracaxi) Seed Oil)

• Uleiul de pracaxi este cunoscut ca având cel mai înalt nivel de acid behenic dintr-o sursă vegetală. Astfel, poate ajuta la cicatrizare, prevenirea vergeturilor,  estomparea petelor hiperpigmentare.

Fig oil (Hellianthus Annuus Sunflower Seed Oil) 

Uleiul obținut din fructul de cactus se numără printre puținele uleiuri care poate fi utilizat pe tenurile cu probleme. Este bogat în vitamina A, vitamina B, vitamina E, minerale (magneziu, mangan, fier, cupru, potasiu, fosfor), acid linoleic, acid oleic, acid palmitic, acid stearic. Este o formulă de hidratare perfectă chiar și pentru tenurile cu exces de sebum datorită consistenței sale lejere.

Bergamotă (Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil) 

Uleiul esențial de bergamotă se extrage din arborele de “Citrus Aurantiumvar” și este o plantă tropicală cu aromă puternică. Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice îl transformă într-un remediu natural ideal pentru problemele pielii. Mirosul său proaspăt îl transformă într-un ulei preferat în aromaterapie inducând un sentiment de relaxare și optimism.

St. John’s Wort oil (Hypericum Perforatum Flower Extract) 

•Planta poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul pentru că înflorește în perioada sărbătoririi sfântului, 24 iunie. 
•Conține flavonide, cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante și anti-inflamatoare. Susține vindecarea și refacerea țesutului în cazul arsurilor minore și a cicatricilor, îmbunătățind circulația sângelui în zonele respective.

Cum se foloseste produsul?

Pentaclethra Macroloba Seed Oil, Organic Vegetable Oil, Organic Fragrances, Camellia Flower Oil, Hellianthus Annuus Sunflower Seed Oil/ Hypericum Perforatum Flower Extract, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil

sensibil, cu imperfecțiuni

regenerează, poate ajuta la cicatrizare

Instrucțiuni de utilizare: se aplică seara, pe tenul proaspăt curățat și loționat, până la absorbția totală sau se aplică urmărind schema recomandată.  

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentațe de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari