Foot Fetish - super dry & sexy/ spray pentru controlul transpira╚Ťiei picioarelor, odorizant

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Foot Fetish - super dry & sexy/ spray pentru controlul transpira╚Ťiei picioarelor, odorizant

Picioarele Dumneavoastr─â merit─â superlativul. ├Än plus, acestea ar trebuie s─â se simt─â r─âsf─â╚Ťate indiferent de context pentru ca Dvs. s─â v─â bucura╚Ťi de o senza╚Ťie unic─â de confort. Astfel, noul spray-ul pentru ├«ngrijirea picioarelor de la Plush a fost conceput pentru a v─â ajuta s─â preveni╚Ťi transpira╚Ťia nedorit─â a picioarelor pentru ca Dvs. s─â v─â bucura╚Ťi de perechea preferat─â de ├«nc─âl╚Ť─âminte sau s─â petrece╚Ťi timp confortabil la sal─â sau birou. Purt├ónd o not─â citric─â de lime, spray-ul asigur─â protec╚Ťie ├«mpotriva mirosurilor nepl─âcute pentru ├«ntreaga zi.┬á

Ingrediente active/ Ac╚Ťiuni Specifice:

Lime fruit (Citrus Aurantifolia Seed Oil)

Prezen╚Ťa unei cantit─â╚Ťi mari de vitamina C ╚Öi flavonoide din extractul de lime ajut─â la reducerea mirosurilor nepl─âcute ╚Öi a transpira╚Ťiei. Astfel, extractul de lime contribuie activ la neutralizarea mirosurilor nepl─âcute ajut├ónd pielea s─â se simt─â confortabil ├«ntreaga zi.┬á

Extract de Enantia Chlorantha

Are propriet─â╚Ťi antibacteriene ╚Öi ajut─â la reglarea transpira╚Ťiei. ├Än plus, datorit─â propriet─â╚Ťilor astringente ┬áasigur─â un confort m─ârit pielii ├«ntreaga zi.

 

În portofoliul de produse Plush Bio se regăsesc și formule pentru îngrijirea pielii corpului. 
Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomand─â consecvent╠Ža i╠én a folosi o rutina╠ć pentru ├«ngrijirea corpului atunci c├ónd ne dorim s─â i╠émbuna╠ćta╠ćt╠Žim aspectul pielii sau s─â╠ć o ment╠Žinem elastica╠ć s╠Ži catifelata╠ć.

Cum s╠Ži pielea corpului are nevoie de regenerare, scrubul de corp va ajuta la i╠éndepa╠ćrtarea celulelor moarte. Scruburile pentru corp Plush Bio v─â╠ć ajuta╠ć s─â╠ć realizat╠Ži o exfoliere bla╠énda╠ć, i╠én urma ca╠ćreia pielea va ra╠ćm├óne catifelata╠ć, cu un aspect proaspa╠ćt s╠Ži revitalizat.

Aplicate zilnic, dimineat╠Ža s╠Ži seara, dup─â dus╠Ž, unturile de corp Plush Bio vor conferi pielii un aspect catifelat s╠Ži hidratat s╠Ži va╠ć vor surprinde cu mirosuri exotice.┬á

De asemenea, lo╚Ťiunile de corp Plush Bio vor ajuta la stimularea sintezei de colagen s╠Ži vor conferi un aspect catifelat s╠Ži tonifiat pielii.

Uleiurile de corp Plush Bio sunt produse versatile care pot fi integrate cu succes ├«n orice rutin─â de ├«ngrijire a pielii. Ave╚Ťi nevoie doar de pu╚Ťin timp pentru a le aplica zilnic seara, dup─â du╚Ö, iar apoi pielea dumneavoastr─â va c─âp─âta un aspect catifelat ╚Öi energizat.

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER -6, SYRINGA VULGARIS EXTRACT, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, ENANTHIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, POTASIUM SORBATE, CITRUS AURANTIFOLIA SEED OIL, OLEANOLIC ACID.

toate tipurile de piele

controlul transpira╚Ťiei picioarelor, odorizant

Instruc╚Ťiuni de utilizare:┬áse aplic─â prin pulverizare, pe pielea curat─â ╚Öi uscat─â. A se aplica de dou─â ori pe zi.┬á
A se evita contactul cu ochii.

Testat dermatologic! Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! ├Än situa╚Ťia ├«n care observa╚Ťi o reac╚Ťie alergic─â ├«n urma utiliz─ârii produsului, opri╚Ťi utilizarea acestuia ╚Öi consulta╚Ťi medicul!┬á

Modalitate de păstrare: A se păstra la loc uscat, curat și răcoros.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dac─â pot interveni diferen╚Ťe de ambalaj, v─â asigur─âm de calitatea rutinei dumneavoastr─â Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substan╚Ťele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil s─â difere ├«n func╚Ťie de anotimpul ╚Öi zona de unde provine materia prim─â.

Deoarece produsele Plush Bio pot con╚Ťine alergeni, ├«nainte de desigilarea ╚Öi utilizarea acestora, v─â recomand─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ingredientele pe care le con╚Ťin, iar ├«n m─âsura ├«n care v─â ╚Öti╚Ťi alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosi╚Ťi produsul.
In situatia in care observa╚Ťi o reac╚Ťie alergic─â ca urmare a utiliz─ârii produsului, opri╚Ťi utilizarea produsului ╚Öi consulta╚Ťi medicul.

Timpul de execu╚Ťie ╚Öi livrare al comenzii dumneavoastr─â poate varia ├«ntre o zi ╚Öi zece zile lucr─âtoare, ├«n func╚Ťie de program─ârile formul─ârilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizeaz─â prin GLS ╚Öi va fi achitat─â separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, ├«n func╚Ťie de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari