Gel de spălare pentru corp cu rodie și sfere de lavă vulcanică

139 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Gel de spălare pentru corp cu rodie și sfere de lavă vulcanică

Dacă vorbim despre relaxare și răsfăț, gelul de spălare pentru corp este fără doar și poate opțiunea ideală. 
În ceea ce privește ritualul de îngrijire a pielii corpului, dușul ar putea fi cel mai așteptat moment după o zi grea la birou, înainte să mergem la culcare. Dușul dumneavoastră se poate transforma într-o experiență unică de îngrijire a pielii corpului cu ajutorul gelului de spălare cu rodie și sfere de lavă vulcanică. Particulele abravize din produs vor ajuta la îndepărtarea celulelelor moarte conferind pielii un aspect catifelat. În plus, uleiul de rodie, prin calitățile sale regeneratoare și antioxidante, va ajuta la estomparea efectelor negative ale radicalilor  liberi și la menținerea elasticității pielii. Cu un efect hrănitor asupra epidermei, acesta va ajuta la menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii. 

! Este abraziv, a nu se aplica pe leziuni deschise. 

Ingrediente active / Acțiuni specifice:

Ulei de rodie (Punica Granatum Seed Oil)

Antioxidanții precum vitamina C găsită în rodii acționează prin estomparea aspectului petelor pigmentare, cât și a ridurilor, conferind pielii un aspect catifelat și neted.
Uleiul de rodie stimulează regenerarea celulară ajutând la menținerea fermității și elasticității pielii. 
De asemenea, antioxidanții prezenți în uleiul de rodie pot oferi o protecție naturală împotriva razelor ultraviolete (UV). Cu toate acestea, o astfel de protecție nu este suficientă pentru a omite protecția solară zilnică.

Extract de vanilie (Vanilla Planifolia Fruit Extract)

Femeile din Madagascar utilizează vanilia mai mult pentru a-și întreține pielea decât pentru a aroma prăjiturile. Ele o amestecă în produsele de înfrumusețare deoarece, în opinia lor, vanilia le protejează de radiațiile ultraviolete și previne ridurile, existând chiar un adevăr în această opinie. Cercetările recente au menționat faptul că există un element foarte interesant în compoziția naturală a vaniliei. Este vorba despre polifetonă, moleculă ce îi permite plantei să se cicatrizeze rapid după acțiunea unor agresori externi (vânt, soare, etc.). Toate aceste calități îi conferă proprietăți antirid de necontestat.

Pumice Powder (Pumice)

Pumice este o rocă vulcanică foarte poroasă și cu o densitate mică, ceea ce îi permite să poată pluti pe suprafața apei. Din acest motiv și datorită culorii sale albe sau cenușiu-deschis, mai este denumită și spumă de mare. Datorită proprietăților sale abrazive, această rocă este întrebuințată cu succes la înlăturarea pielii îngroșate sau a celulelor moarte.

Aminoacizi din mere (Apple Amino Acids)

Aminoacizii reprezintă componente esențiale ale pielii, cu un rol important în regenerarea acesteia după expunerea la soare, solar, exfolierea chimică sau proceduri cu laser. De asemenea, pot ajuta la menținerea unui aspect întinerit al pielii pentru o perioadă mai lungă de timp. În plus, prin furnizarea de aminoacizi, pielea este capabilă să producă peptidele de care are nevoie. Astfel, capacitatea de reparare și regenerare a acesteia va fi stimulată.

Aqua, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Pumice Powder, Peg-10 Olive Glycerides Punica Granatum Seed Oil, Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Piroctone Olamine, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Caprylic/Capric Triglyceride.

toate tipurile de piele

curățare

Instrucțiuni de utilizare: Aplicați o cantitate mică de produs pe pielea umedă și masați ușor pe toată suprafața pielii. Clătiți cu apă și repetați aplicarea, dacă este necesar. 

A se evita contactul cu ochii. 

Este abraziv, a nu se aplica pe leziuni deschise. 
 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 300 ml

! Testat dermatologic

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari