Gel pentru igiena mâinilor cu ulei de arbore de ceai Plush Bio

69 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Gel pentru igiena mâinilor cu ulei de arbore de ceai Plush Bio

Ne-am dorit să concepem un produs pentru igiena mâinilor care să curețe, să  dezinfecteze și să protejeze, dar în același timp să nu usuce și să nu irite pielea.

În ceea ce privește igiena, mâinile sunt extrem de importante, iar gelul nostru are acțiune multiplă: curăță, igienizează, dezinfectează și parfumează plăcut pielea mâinilor datorită conținutului de ulei de arbore de ceai.

Malaleuca Alternafolia (Tea Tree) Leaf Oil

Arborele de ceai (Tea Tree) este un arbore nativ din Australia. Are numeroase proprietăți: antibacteriene, antifungice, precum și antiseptice. 

Este considerat unul dintre cele mai importante uleiuri antiseptice.

Gelul conține peste 70% alcool, este o formulă cu uscare rapidă și nu lasă pielea lipicioasă. 

! Testat dermatologic

!  Acreditat la Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Medico - Militară "Cantacuzino"

- După o formulă listată de Organizația Mondială a Sănătății

Ethanol, Glycerin, Aqua, Malaleuca Alternafolia (Tea Tree) Leaf Oil, Hydrogen Peroxide 

toate tipurile de piele

Domeniu de utilizare: igiena umană, dezinfecția igienică a mâinilor prin frecare.

Efect: Bactericid, Levuricid, Virucid.

 

Instrucțiuni de utilizare: aplicați o picătură de gel în palma unei mâini, după spălarea corectă a acestora și urmărind schema de utilizare a gelului de pe ambalaj, realizată după un material prezentat de Organizația Mondială a Sănătății.

Pericol: Gel extrem de inflamabil! 

NU ÎNGHIȚIȚI!

A se evita contactul cu ochii!

În caz de contact cu ochii, clătiți bine timp de mai multe minute. 

A nu se clăti după utilizare!

Aria de utilizare: mâinile

Modalitate de păstrare: A se păstra departe de surse de căldură, flăcări sau orice altă sursă de aprindere!

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari