Grow Your Hair - ser pentru stimularea creșterii părului Plush Bio

149 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Grow Your Hair - ser pentru stimularea creșterii părului Plush Bio
 
Grow Your Hair este un ser pentru stimularea creșterii părului. Molecula de Capixyl este o inovație în ceea ce privește stimularea formării bulbilor piloși. Serul este unul forte, având o concentrație de 7% Capixyl. Serul se aplică dimineața sau seara, la rădăcina părului, cu un masaj ușor. Efectele pot deveni vizibile după primele trei săptămâni, dar se pot instala definitiv după trei luni (un ciclu de geneză al folicului pilos). În cazul alopeciilor avansate, recomandăm o cură de minim șase luni, pentru regenerarea unei cantități suficiente de păr.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
• Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce previne apariția ridurilor.
 
Ulei esențial de busuioc (Ocimum Basilicum Oil)
 
Plantă originală din Asia tropicală, busuiocul este răspândit azi în întreaga lume şi utilizat pe scară largă atât în bucătărie datorită aromei deosebite, caracteristice, cât şi în scopuri terapeutice – aromaterapie, Ayurveda, medicina tradiţională chineză.
 
Tinctura de propolis (Propolis Cera)
 
Propolisul are o compoziţie deosebit de complexă, fiind alcătuit din următoarele grupe de substanţe: flavone (acacetină, crizină, apigenină), flavonoli (galangină, izalpinină, kaempferol), flavanone (pinocembrină, pinostrobină, pinobaksin), chalcone, acizi aromatici, alcooli, cetone, glucide, răşini şi balsamuri, uleiuri volatile, vitamine (A, C, E, PP şi componente ale complexului B), oligoelemente (sodiu, potasiu, magneziu, calciu, aluminiu, zinc, fier, crom, mangan, cupru etc.), aminoacizi, taninuri, polen etc.
 
În portofoliul de produse Plush Bio se regăsesc și formule pentru îngrijirea și înfrumusețarea părului. 
 
Farm. Ioana Marinescu, fondator Plush Bio a conceput gama Plush Bio de îngrijire a părului special pentru scalpul sensibil.
 
În ultimul timp, stresul afectează din ce în ce mai mult sănătatea zonei scalpului atât la femei, cât și la bărbați. Tot mai multe persoane au probleme precum: căderea părului, mătreață, subțierea sau devitalizarea părului, disconfort la nivelul scalpului. Astfel gama de îngrijire a părului Plush Bio a fost creată atât pentru a înfrumuseța părul, cât și pentru a reduce disconfortul creat de diferitele probleme specifice ale pielii din zona scalpului ( Iconic Hair Spa Plush Bio, Iconic Shampoo Plush Bio și Iconic Hair Mask Plush Bio ), pentru a ajuta la revitalizarea părului ( Regenerate your hair Plush Bio ) sau a reduce căderea părului ( Love your hair Plush Bio, Grow your hair Plush Bio ).
 
Cum se foloseste produsul?

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, LECITHIN, PROPOLIS EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, OCIMUM BASILICUM OIL, GLYCERYL LAURATE, LINALOOL, PIROCTONE OLAMINE, EUGENOL, DEXTRAN, CITRONELLOL, ACETYL TETRAPEPTIDE -3, TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT.

toate tipurile de păr 

regenerează părul

Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic, 3-4 picături de ser, la rădăcina părului (nu necesită clătire). Rezultate vizibile la 3 săptămâni de la utilizarea  zilnică. Pentru o regenerare completă a foliculului pilos, utilizați timp de 3 luni. În cazul alopeciilor severe, se recomandă utilizarea timp de 6 luni.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C. 

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Recomandam sa folosesti impreuna cu

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari