'Hibiscus Deep Cleanser' - Gel de spălare cu Hibiscus

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Gel de spălare cu Hibiscus

Dacă tenul tău este gras și cu porii dilatați, poate ar trebui să iei în calcul folosirea unui gel de spălare potrivit. Gelul de spălare cu Hibiscus este formula perfectă pentru minimizarea impactului pe care aceste mici neajunsuri îl au asupra tenului tău. O picătură de gel este suficientă pentru o curățare de calitate a tenului. Mirosul proaspăt de Hibiscus îți vă da o senzație de prospețime și vă curăța porii în profunzime, controlând secreția de sebum și micșorându-le treptat diametrul. Ar fi minunat să evitați zona ochilor și să clătiți tenul cu apă abundent după folosire.

Despre ingredientele cheie din produs

Hibiscus (Hibiscus Sabdariffa Flower Extract)

Bogat în vitamina C, Hibiscus are proprietăți antioxidante și astringente, motiv pentru care este ideală pentru tenul matur și tenul cu imperfecțiuni. Grație concentrației de vitamina E, de neegalat de către o altă plantă, Hibiscus este prin excelență aliatul împotriva îmbătrânirii cutanate, ameliorează elasticitatea pielii, restructurează epiderma și ajuta la eliminarea efectelor nefaste ale stresului oxidativ provocat de radicalii liberi.  Concentrația mare de fitosteroli și Omega 6, îi oferă proprietăți regenerante, emoliente și cicatrizante benefice pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cele sensibile sau uscate.

Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)

Este unicul ulei din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate. Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant catifelând pielea, oferindu-i luminozitate și strălucire.

Vitamina E

Are un impact benefic asupra celulelor corpului: stimulează producția de colagen, ajută la accelerarea proceselor de cicatrizare.

 

Aqua, Hibiscus Sabdariffa Flower Powder, Polyglyceryl-4 Laurate/ Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/ Caprate & Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sodium Acrylates Copolymer/ Lecithin, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol

gras, pori dilatați

curăță profund

Se aplică masând ușor, dimineața, se clătește abundent. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 5-25°C.

Gramaj: 200 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari