'Hyal & ylang-ylang hidratation after shave balm' - Balsam hidratant după bărbierit cu acid hialuronic și ylang-ylang

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

"Hyal & ylang-ylang hidratation after shave balm" - Balsam hidratant după bărbierit cu acid hialuronic și ylang-ylang

Un fel de “Happy ending” al bărbieritului, Balsamul hidratant după bărbierit cu acid hialuronic și ylang-ylang este absolutul în confortul pielii proaspăt bărbierite. Senzația fluidă și de răcoare pe care o lasă tenului este egalată doar de valurile care te învăluie într-o cursă nebună de surfing. Se pulverizează pe ten zilnic sau doar după bărbierit. Este potrivit tenului gras, uscat, matur, tânăr.

Despre ingredientele cheie din produs

Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)

Un singur strop de acid hialuronic poate reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă. Aceste capacități hidratante impresionante fac din acidul hialuronic una dintre principalele componente benefice ale tuturor tipurilor de produse de îngrijire a pielii. Acidul hialuronic funcționează umplând spațiile care separă celulele epidermei. Această creștere a nivelului apei din piele duce în mod natural la o piele mai hidratată, și, prin extensie, la o piele mai catifelată.

Squalane

Are rol de protecție și hidratare, susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire a pielii.

Ylang Ylang Essential Oil (Cananga Odorata Flower Oil)

Mirosul senzual și exotic, cât și calitățile sale afrodiziace fac din uleiul de Ylang-Ylang o aromă care te ajută să te faci remarcat. Poate fi folosit atât pe pielea matură, cât și pe cea tânără, pe tenuri uscate, dar și pe tenuri grase. Susține normalizarea secreției de sebum și ajută la ameliorarea inflamațiilor pielii.

Aqua, Hyaluronic Acid, Squalane, Polyacrylate Crosspolymer -6, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Cananga Odorata Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Eugenol, Farnesol, Geranoil, Isoeugenol, T-Butyl Alcohol.

 

gras, uscat, matur, tânăr

regenerează, hidratează, întinerește pielea, controlează producția de sebum

Se aplică dimineața, înainte de rutina uzuală, sau după bărbierit.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 5-25°C.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică după folosirea produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

 

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari