'Iconic Anti-aging Elixir' - Elixir anti-îmbătrânire

290 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

"Iconic Anti-aging Elixir" - Elixir anti-îmbătrânire

Dacă eșți înconjurat de admiratoare la tot pasul, dacă ești la volanul mașinii vieții tale, dacă ai câștigat la bursă cât căștigă alții într-o viață, sau dacă ți-ar plăcea să se întâmple toate astea, elixirul anti-îmbătrânire este cel mai bun început. Pentru că atunci când îl folosești te simți regele lumii. Mirosul său de vanilie flatează, textura bogată și catifelată îți sărută fiecare centimetru de piele și senzația pe care ți-o lasă pe ten este una de confort total. Se adresează bărbaților care au nevoi speciale de protecție antirid și hidratare. Se aplică dimineața și seara, ca pas final în rutină.

Despre ingredientele cheie din produs:

Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)

Un singur strop de acid hialuronic poate reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă. Aceste capacități hidratante impresionante fac din acidul hialuronic una dintre principalele componente benefice ale tuturor tipurilor de produse de îngrijire a pielii. Acidul hialuronic funcționează umplând spațiile care separă celulele epidermei. Această creștere a nivelului apei din piele duce în mod natural la o piele mai hidratată, și, prin extensie, la o piele mai catifelată.

Lăptișor de matcă (Royal Jelly)

Lăptișorul de matcă se remarcă printr-o varietate de beneficii aduse sănătății, dar și frumuseții pielii. "Royal Jelly" este comercializat numai în formă naturală căci nu poate fi duplicat în niciun laborator datorită structurii sale chimice complicate. Secretul lăptişorului de matcă, substanţă produsă de albinele tinere, constă în varietatea, dar și densitatea de nutrienţi.

Ulei esențial de vanilie (Vanilla Planifolia Fruit Oil)

Proprietăţile uleiului de vanilie:
• emolient uscat și foarte fin, oferind o senzație plăcută al aplicarea pe piele;
• nu este ocluziv sau comedogenic;
• ușor absorbit de piele, fără a lăsa o peliculă grasă;
• favorizează penetrarea substanțelor active în piele;
• ajută la menținerea hidratării pielii;
• sporește elasticitatea pielii.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Acrylates Copolymer/Lecithin, Royal Jelly Powder, Honey Extract, Panthenol, Cera Alba, Copernicia Cerifera Wax, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Vanilla Planifolia Fruit Oil

toate tipurile de ten

refacerea epidermei

Se aplică dimineața și seara,  masând ușor până la absorbția totală.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică după utilizarea produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari