Iconic Hair Spa - balsam pentru scalp Plush Bio

149 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Iconic Hair Spa - balsam pentru scalp Plush Bio
 
Serul Hair Spa se aplică pe scalp și părul umed, după spălare și nu se clătește. Echilibrează microflora scalpului acționând asupra uscăciunii, mâncărimii, iritațiilor, excesului de sebum, mătreții. Hidratează și calmează excelent scalpul și ajută la regenerarea și creșterea noilor foliculi de păr.
 
 
Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:
 
HAIRSPA™
 
HAIRSPA™ este un complex unic de active care contribuie la calmarea și hidratarea scalpului. Conform studiilor clinice oferite de producător, s-a putut observa faptul că HAIRSPA™ îmbunătățește cu 27% nivelul de hidratare a scalpului imediat după aplicare. De asemenea, în timp este menținut un nivel de hidratare îmbunătățit (+17%). În plus, nivelul pierderii de apă transepidermală este considerabil îmbunătățit astfel încât HAIRSPA™ previne deteriorarea barierei de protecție a scalpului.
Astfel, activul echilibrează microflora scalpului pentru a dimunua disconfortul generat de mâncărime, mătreață sau iritații.
 
Apigenina
 
Este un flavonoid extras din citrice. Ajută la îmbunătățirea circulației la nivelul scalpului, având ca rezultat un păr sănătos și strălucitor.
 
Extract de trifoi roșu (Trifolium Pretense)
 
Trifoiul aparține familiei Leguminosae și face parte din flora spontană din Europa, Asia și unele regiuni din Africa. Planta conține: saponozide triterpenice, flavonoizi, ulei volatil, proteine, albumină, grăsimi, caroten, celuloză, substanțe minerale, vitaminele: A, C, D și are o eficiență crescută împotriva căderii părului și stimulează creșterea acestuia. Influențează în mod direct factorii responsabili de pierderea părului: normalizează ciclul de creștere a firului de păr, menține dimensiunea foliculului pilos și consolidează ancorarea acestuia.
 
Colagen marin
 
Colagenul marin conține cantități mult mai mari de aminoacizi, glicină și prolină decât multe alte proteine. Acești aminoacizi sunt necesari pentru promovarea creșterii țesuturilor sănătoase ale părului stimulând regenerarea folicului de păr.
 
Extract de alge marine
 
Algele marine sunt bogate în proteine, aminoacizi și vitamine, care au o influență asupra regenerării celulelor pielii, lăsând părul tonifiat. De asemenea, ajută la reglarea excesului de sebum care contribuie adesea la instalarea alopeciei.
 
Loveyly Hemsleya Root
 
Un păr sănătos începe cu un scalp sănătos. Acidul oleanoleic provenit din extractul de Loveyly Hemsleya hidratează scalpul, îl curăță în profunzime și stimulează regenerarea folicului de păr.
 

! Testat dermatologic

În portofoliul de produse Plush Bio se regăsesc și formule pentru îngrijirea și înfrumusețarea părului. 
 

Farm. Ioana Marinescu, fondator Plush Bio a conceput gama Plush Bio de îngrijire a părului special pentru scalpul sensibil.
 

În ultimul timp, stresul afectează din ce în ce mai mult sănătatea zonei scalpului atât la femei, cât și la bărbați. Tot mai multe persoane au probleme precum: căderea părului, mătreață, subțierea sau devitalizarea părului, disconfort la nivelul scalpului. Astfel gama de îngrijire a părului Plush Bio a fost creată atât pentru a înfrumuseța părul, cât și pentru a reduce disconfortul creat de diferitele probleme specifice ale pielii din zona scalpului ( Iconic Hair Spa Plush Bio, Iconic Shampoo Plush Bio și Iconic Hair Mask Plush Bio ), pentru a ajuta la revitalizarea părului ( Regenerate your hair Plush Bio ) sau a reduce căderea părului ( Love your hair Plush Bio, Grow your hair Plush Bio ).

Cum se foloseste produsul?

AQUA, PANTHENOL, GLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, LECITHIN, LACTITOL, XYLITOL, HYALURONIC ACID, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LAURETH-3, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER.

toate tipurile de păr 

echilibrează microflora scalpului

Instrucțiuni de utilizare: se aplică pe părul umed, masând ușor rădăcina și vârfurile timp de 2 minute, imediat după spălare. Nu necesită clătire.

A se evita contactul cu ochii.

 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15 C.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

! TESTAT DERMATOLOGIC

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari