In Heaven - cremă cu lotus albastru, matcha

270 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

In Heaven - cremă cu lotus albastru, matcha
 
Crema In Heaven este o cremă de regenerare potrivită pentru tenurile grase, cu cicatrici post-acnee sau pori dilatați. Combinația dintre ceaiul verde Matcha și extractul de lotus albastru transformă această formulă într-un produs cu un puternic caracter anti-îmbătrânire, dar crema nu acoperă doar necesitățile unui ritual antirid, ci conferă pielii și nutrienții necesari pentru a reinvigora și regenera. Absorbit în piele, ceaiul verde Matcha poate ajuta la estomparea cicatricilor post-acnee datorită conținutului de substanțe antioxidante cu efect antibacterian și antiinflamator. 
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Ceai verde Matcha
 
Originar din Japonia, Matcha este obținut din frunzele plantei Camellia Sinensis. Din cauza procedeului laborios de producere, acest ceai este mai scump decât alte ceaiuri verzi. Cultivatorii japonezi culeg manual plantele, le usucă mai întâi, iar apoi le transformă într-un praf de un verde vibrant, prin frecarea acestora între două pietre. Mai departe, ca să obții ceaiul, pudra trebuie amestecată cu atenție cu apă fierbinte, cu o perie din bambus, până se omogenizează foarte bine. Consumat în trecut doar de călugării budiști, Matcha este plin de minerale, vitamine, aminoacizi și antioxidanți. Studiile arată că un pahar de ceai Matcha este echivalentul a 10 pahare de ceai verde ca valoare nutrițională și conținut de antioxidanți. Absorbit în piele, ceaiul verde Matcha ajută la combaterea acneei și estomparea cicatricilor post-acneice datorită conținutului de substanțe antioxidante cu efect antibacterian și antiinflamator. Acestea combat și efectele radicalilor liberi, prevenind astfel îmbătrânirea prematură.
 
Extract de Lotus albastru (Nymphaea Coerulea Flower Extract)
 
Această floare frumoasă nu este numai floarea națională a Indiei si a Vietnamului, ci posedă și nemăsurate semnificații spirituale în cultura asiatică. Lotusul reprezintă divinitatea, puritatea și eternitatea. Numeroase zeități din religia Hindusă și Budistă sunt înfățișate alături de o floare de lotus. În Kama Sutra, cea mai experimentată femeie în arta amorului se numește Padmini – “femeia lotus”. Floarea de lotus este considerată de maeștrii Feng Shui floarea care transformă ghinionul în noroc.
În plus, floarea de lotus are proprietăți de regenerare care depășesc imaginația, cercetătorii au reușit să scoată o floare de lotus dintr-o sămânță veche de peste 1000 de ani care provenea dintr-un iaz din China. De asemenea, s-a descoperit că floarea de lotus mai este specială prin faptul că reacționează la fel cum reacționează corpul animalelor pentru a rămâne cald. O singură floare produce o putere calorică de 1 W. Astfel, 40 de flori produc energia pe care o consumă un bec într-o oră. Extractul de floare de lotus conține acid linoleic, proteine, fosfor, fier, vitamina B și C. Numeroase resorturi în care se practică principiile Ayurvedice folosesc extractul de floare de lotus în tratamentele pe care le oferâ. Beneficiile extractului de floare de lotus pentru piele:
• purifică și estompează aspectul porilor dilatați;
• hidratează și catifelează;
• proteinele din floarea de lotus ajută la îmbunătățirea fermității pielii;
 
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții și ca fiind un antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne  apariția ridurilor.
 
Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
 
Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cosos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate. Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant, catifelând pielea și oferindu-i luminozitate și strălucire.
 
Ceară organică de albine (Cera Alba Wax)
 
Încă din timpuri antice, ceara de albine a fost folosită în diverse preparate medicale. În prezent, ea este folosită cu succes în preparate cosmetice având efect antibacterian și antiinflamator. Ceara de albine formează un strat protector menținând vitaminele în piele, lăsând pielea să respire și conferind un nivel optim de hidratare.
 
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sodium Acrylates Copolymer/ Lecithin, Cera Alba Wax, Sodium Acrylates Copolymer/ Hydrogenated Polyisobutene/ Phospholipids/ Polyglyceryl-10 Stearate/ Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil & Camellia Sinensis Leaf Powder, Citrus Reticulata Peel Oil

gras, pori dilatați
 

regenerează, controlează producția de sebum

Instrucțiuni de utilizare: se aplică seara, masând ușor până la absorbția totală.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 50 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari