Jade Green Mandarin/ Scrub caviar cu mandarină verde Plush Bio

179 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Scrub caviar cu mandarină verde Plush Bio
 
Scrubul cu mandarină verde este un scrub cu granule foarte delicate de ceruri care curăță blând, dar eficient, îndepărtează celulele moarte și particulele de machiaj, praf, exces de sebum etc. 
 
Beneficiile produsului:
Exfolierea corectă și regulată a tenului ne ajută să menținem sănătatea și strălucirea pielii.
Exfolierea tenului de două ori pe săptămână aduce numeroase beneficii pielii:
- stimulează microcirculația;
- ajută la îndepărtarea celulelor moarte;
- ajută la îndepărtarea toxinelor, prafului;
- ajută la curățarea porilor;
- estompează petele pigmentare.
 
Este potrivit pentru tenurile normale, mixte, grase. Lasă pielea catifelată și regenerează. Conferă energie tenului prin aportul de mandarină verde.
 
Active ingredients / properties:
 
Mandarină verde (Citrus Reticulata Peel Oil)
 
Este o esență cu parfum foarte plăcut, tonic, crud. Originar din Brazilia, uleiul esențial de mandarină verde poate fi folosit cu succes pe tenul gras sau acneic. Aduce o notă de prospețime și optimism fiind foarte apreciată în aromaterapie. 
 

Sarea Epsom

Aceste săruri se obțin prin evaporarea apei minerale sau a apei de mare. Numele derivă de la un izvor de apă minerală din localitatea Epsom, Surrey. Sarea este cunoscută pentru proprietățile sale de a înmuia pielea și a curăța porii pentru a împrospăta tenul.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Cum se foloseste produsul?

normal, mixt, gras

curăță intensiv, regenerează 
 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică de două ori pe săptămână, masând produsul pe toata suprafața tenului. Se curăță ulterior cu apă călduță.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 75 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari