'Jasmine & Collagen regenerating after shave balm' - Balsam regenerant după bărbierit cu iasomie și colagen Plush Bio

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

'Jasmine & Collagen regenerating after shave balm' - Balsam regenerant după bărbierit cu iasomie și colagen Plush Bio

Dacă ai decis să fii un bărbat de succes ești în locul cel mai potrivit. Pentru că, științific demonstrat, bărbații care își acorda atenție lor înainte de orice, sunt bărbații care au o carieră spectaculoasă, o soție frumoasă, o mașină puternică și un ceas bun. Totuși, în lumea reală, este decent să te simți bine cu tine. Așa că, după un bărbierit de calitate, ar trebui să încerci produsul “Balsam regenerant după bărbierit cu iasomie și colagen”. Asta pentru că tu știi cel mai bine cum să conduci mașina aceea frumoasă, iar noi știm cel mai bine cum să fii tu în centrul atenției, și nu mașina ta!

Despre ingredientele cheie din produs

Colagen lipozomal

Procesul de sintetizare a colagenului încetinește începând cu 25 de ani, iar carența de colagen cu efecte asupra elasticității pielii intervine. Fiind principala componentă a dermei, colagenul joacă un rol important în menținerea sănătății pielii.

Colagenul ajută la diminuarea ridurilor, redă fermitatea pielii și o protejează de efectele nocive ale factorilor externi. De asemenea, susține procesul de regenerare în cazul tenurilor cu cicatrici și redă tonusul pielii.

Squalane

Are rol de protecție și hidratare, susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire a pielii.

Extract de iasomie (Jasminum Auriculatum Flower Extract)

Uleiul esențial de iasomie este obținut din floarea de iasomie și este o aromă folosită adesea în industria parfumurilor. Parfumul său senzual nu poate trece neobservat. Este folosit atât în scop terapeutic, cât și afrodiziac.
Extractul de iasomie conține o serie de componente chimice benefice pentru piele. Conferă tenului un aspect proaspăt, asigură o hidratare naturală și profundă, are rol un rol protector fiind potrivit și pentru cele mai delicate și sensibile tipuri de ten.

AQUA, TRIPEPTIDE-29, SQUALANE, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER -6, JASMINUM OFFICINALE FLOWER OIL, BENZYL ALCOHOL, POTASIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE.

 

matur, pori dilatați

regenerează, cicatrizează

Se aplică dimineața, înainte de rutina uzuală, sau dupa bărbierit.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 5-25°C.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică după folosirea produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari