Jasmine & Ylang-ylang Pre-shave gel to oil - Gel pre-bărbierit cu iasomie și ylang-ylang Plush Bio

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Jasmine & Ylang-ylang Pre-shave gel to oil - Gel pre-bărbierit cu iasomie și ylang-ylang Plush Bio

Dacă ești un bărbat de succes, sau dacă acesta este țelul tău, înseamnă că știi deja că pentru un bărbierit de calitate un pre shave este obligatoriu. Iar dacă nu îl folosești încă, gama Oligarch îți propune cea mai bună versiune a unui pre shave: Gel pre-bărbierit cu iasomie și ylang-ylang. Destinat bărbaților cu ten uscat, matur, sensibil, gelul pre-bărbierit cu iasomie și ylang-ylang este ca o parteneră cu fantezii! Îți mângâie delicat tenul, îl hrănește și îl protejează pregatindu-l astfel pentru un bărbierit sigur, fară iritații și senzații de disconfort.

Despre ingredientele cheie din produs

Ylang Ylang Essential Oil (Cananga Odorata Flower Oil)

Mirosul senzual și exotic, cât și calitățile sale afrodiziace fac din uleiul de Ylang-Ylang o aromă care te ajută să te faci remarcat. Poate fi folosit atât pe pielea matură, cât și pe cea tânără, pe tenuri uscate, dar și pe tenuri grase. Susține normalizarea secreției de sebum și ajută la ameliorarea inflamațiilor pielii.

Extract de iasomie (Jasminum Auriculatum Flower Extract)

Uleiul esențial de iasomie este obținut din floarea de iasomie și este o aromă folosită adesea în industria parfumurilor. Parfumul său senzual nu poate trece neobservat. Este folosit atât în scop terapeutic, cât și afrodiziac.
Extractul de iasomie conține o serie de componente chimice benefice pentru piele. Conferă tenului un aspect proaspăt, asigură o hidratare naturală și profundă, are rol  protector fiind potrivit și pentru cele mai delicate și sensibile tipuri de ten.

Uleiul de ricin (Ricinus Communis Seed Oil)

Uleiul de ricin a fost folosit încă din Antichitate, cunoscându-i-se numeroasele beneficii pentru sănătate și frumusețe. Uleiul de ricin se adaptează cu ușurință pe toate tipurile de ten, ajută la calmarea iritațiilor și curăță excelent pielea de impurități.

 

Gama Oligarch by Plush Bio, este o formulă inovatoare de la Plush Bio de îngrijire a pielii care oferă o experiență de neuitat, luxoasă, cu rolul de a îmbunătăți aspectul, încrederea și atitudinea oricărui bărbat.

Acest set de la Plush Bio a fost conceput pentru a crea produse premium de îngrijire a pielii și de a oferi rezultate de lungă durată cu cele mai bune ingrediente.

De asemenea, este o linie de calitate superioară formulată special pentru bărbații care nu se tem să fie sexy, pentru cei care apreciază luxul și calitatea. Gama Oligarch by Plush Bio este pentru bărbatul născut pentru a fi lider în tot ceea ce face și capabil să înțeleagă că îngrijirea personală este vitală atât în aparițiile personale, cât și în cele profesionale.

Una din cele mai importante etape în ritualul unui bărbierit perfect este pregătirea tenului. Experiența de bărbierit trebuie să fie diferită și organizată, în funcție de fiecare tip de ten, motiv pentru care am lansat produsele din gama Pre Shave gel to oil Oligarch by Plush Bio cu o textură rafinată.

Ca un pas final în ritualul unui bărbierit perfect, aplicarea After Shave-ului Oligarch by Plush Bio este esențială. Prin urmare, produsele din gama After Shave Oligarch by Plush Bio reprezintă o experiență olfactivă și tactilă pe care să o aveți toată ziua în minte și care să vă ajute sa vă faceți remarcați.

Bărbatul modern, care toată ziua este în acțiune are nevoie să piardă uneori nopți numai pentru el și pentru bucuriile și placerile lui și atunci ne-am gândit la serurile din gama Oligarch by Plush Bio care să vă însoțească precum o emoție olfactivă concupiscentă, care să vă protejeze pielea.

Bărbatul pe care îl adorăm este sportiv și înțelege că trupul său de Adonis trebuie îngrijit spre a fi contemplat. Tocmai din acest motiv am considerat că produsele “Six Pack Body Lotion” și “Thor’s Hammer Pre Workout Spray” din setul Oligarch by Plush Bio trebuie să vă însoțească într-o experiență plină de testosteron din sala de forță.

Clar bărbatul Oligarch este suma tuturor personalităților puternice, masculine, dure, care sunt în stare să conducă lumea și care știu să aprecieze un coniac vechi, un espresso foarte scurt și o țigară de foi. Pentru a omagia acest lucru și corpul bărbatului Oligarch, am conceput gama de uleiuri de corp Oligarch by Plush Bio, ca pe o experiență complexă de putere, rafinament și îngrijire.
Bărbatul modern își asumă tatuajele incredibile, extrem de personale, care spun povești și fapte, iar acestea trebuie să îl însoțească toată viață. Din acest motiv, Oligarch by Plush Bio a creat produse de îngrijire a tatuajelor atât negre, cât și colorate pentru ca orgoliul lor ( al tatuajelor ) să fie flatat cât mai mult timp.

Dacă este să vorbim murdar, atunci măcar tenul să fie curat. Pentru că spălatul pe față este plictisitor fară un gel de calitate din gama Oligarch by Plush Bio, am formulat o versiune luxuoasă pentru diminețile în care trebuie să te simți ca un rege.

Nu în ultimul rând, exfolierea ar trebui să fie un gest cotidian în ritualul de îngrijire. De aceea, am gândit scrubul pentru ten și corp Oligarch by Plush Bio cu particulele organice delicate care oferă o regenerare totală și intensă a epidermei.

COCOS NUCIFERA OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, ORIZA SATIVA BRAN OIL, POLYAMIDE-8, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, JASMINUM OFFICINALE FLOWER OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, FARNESOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE.

uscat, matur, sensibil

curăță

Masați blând pe barbă înainte de a vă bărbieri. Apoi bărbieriți. Apoi admirați-vă în oglindă.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 5-25 °C.

Gramaj: 200 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică după folosirea produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari