Jasmine & Ylang-ylang Pre-shave gel to oil - Gel pre-bărbierit cu iasomie și ylang-ylang

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Gel pre-bărbierit cu iasomie și ylang-ylang

Dacă ești un bărbat de succes, sau dacă acesta este țelul tău, înseamnă că știi deja că pentru un bărbierit de calitate un pre shave este obligatoriu. Iar dacă nu îl folosești încă, gama Oligarch îți propune cea mai bună versiune a unui pre shave: Gel pre-bărbierit cu iasomie și ylang-ylang. Destinat bărbaților cu ten uscat, matur, sensibil, gelul pre-bărbierit cu iasomie și ylang-ylang este ca o parteneră cu fantezii! Îți mângâie delicat tenul, îl hrănește și îl protejează pregatindu-l astfel pentru un bărbierit sigur, fară iritații și senzații de disconfort.

Despre ingredientele cheie din produs

Ylang Ylang Essential Oil (Cananga Odorata Flower Oil)

Mirosul senzual și exotic, cât și calitățile sale afrodiziace fac din uleiul de Ylang-Ylang o aromă care te ajută să te faci remarcat. Poate fi folosit atât pe pielea matură, cât și pe cea tânără, pe tenuri uscate, dar și pe tenuri grase. Susține normalizarea secreției de sebum și ajută la ameliorarea inflamațiilor pielii.

Extract de iasomie (Jasminum Auriculatum Flower Extract)

Uleiul esențial de iasomie este obținut din floarea de iasomie și este o aromă folosită adesea în industria parfumurilor. Parfumul său senzual nu poate trece neobservat. Este folosit atât în scop terapeutic, cât și afrodiziac.
Extractul de iasomie conține o serie de componente chimice benefice pentru piele. Conferă tenului un aspect proaspăt, asigură o hidratare naturală și profundă, are rol  protector fiind potrivit și pentru cele mai delicate și sensibile tipuri de ten.

Uleiul de ricin (Ricinus Communis Seed Oil)

Uleiul de ricin a fost folosit încă din Antichitate, cunoscându-i-se numeroasele beneficii pentru sănătate și frumusețe. Uleiul de ricin se adaptează cu ușurință pe toate tipurile de ten, ajută la calmarea iritațiilor și curăță excelent pielea de impurități.

Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis (Castor) Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Polyamide-8, Squalane, Tocopheryl Acetate, Jasminum Auriculatum Flower Extract, Cananga Odorata Flower Oil (Ylang-Ylang)

uscat, matur, sensibil

curăță

Masați blând pe barbă înainte de a vă bărbieri. Apoi bărbieriți. Apoi admirați-vă în oglindă.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 5-25 °C.

Gramaj: 200 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică după folosirea produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari