Jojoba Caviar Scrub/ Scrub Caviar cu jojoba Plush Bio

179 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Scrub Caviar cu jojoba Plush Bio
 
Scrubul cu jojoba este o formulă blândă de scrub care se adresează tenurilor sensibile, delicate, care au nevoie de o exfoliere mai puțin agresivă. Recomandăm să îl aplicați o dată sau de două ori pe săptămână, seara, sub duș. Se masează ușor pe ten timp de 2 minute, după care se clătește cu apă călduță. Pielea rămâne catifelată și celulele moarte sunt îndepărtate după aplicare pentru că particulele microsferice de ceară realizează o curățare blândă, dar eficientă.
 
Beneficiile produsului:
Exfolierea corectă și regulată a tenului ne ajută să menținem sănătatea și strălucirea pielii.
Exfolierea tenului de două ori pe săptămână aduce numeroase beneficii pielii:
- stimulează microcirculația;
- ajută la îndepărtarea celulelor moarte;
- ajută la îndepărtarea toxinelor, prafului;
- ajută la curățarea porilor;
- estompează petele pigmentare.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Absolut de tuberoze (Polianthes Tuberosa Flower Oil)
 
• Polianthes Tuberosa nu are nicio relație botanică sau olfactivă cu trandafirul (roza), în ciuda numelui. Această plantă cu flori mici, albe este de sine stătătoare, una dintre „florile albe” din parfumerie (aceeași clasă căreia aparțin și iasomia și florile de portocal), cu o intensitate și un caracter cremos ce le depășesc pe cele ale multor altor flori. Deși mireasma ei ar putea fi asemuită cu cele ale gardeniei și ale florilor de portocal, tuberoza are aspecte inițiale de camfor (comparabile cu, dar nu la fel de verzi ca gardeniile îmbobocite), de ciuperci înrourate și pământ fertil la înflorire și, mai târziu, când începe să se ofilească, apar aspecte de mucegai și carne sângerândă. Florile naturale sunt atât de intense încât ele pot umple cu mireasma lor o încăpere întreagă și degajă acest miros zile întregi după cules.
 
Sarea Epsom
 
Aceste săruri se obțin prin evaporarea apei minerale sau a apei de mare. Numele derivă de la un izvor de apă minerală din localitatea Epsom, Surrey. Sarea este cunoscută pentru proprietățile sale de a înmuia pielea și a curăța porii pentru a împrospăta tenul.
 
Ulei esențial de jojoba (Simmondsia Chinensis Seed Oil)
 
Supranumit “aurul deșertului”, uleiul de jojoba este un adevărat aliat al frumuseții și sănătății. Bogat în antioxidanți, vitamine, substanțe active și substanțe antibacteriene, acest ulei calmează, catifelează și protejează pielea de deshidratare. Având o compoziție asemănătoare sebumului uman se adaptează cu ușurință pe orice tip de ten, pătrunzând cu lejeritate în piele și nu lasă o peliculă grasă.
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Cum se foloseste produsul?

AQUA, STEARYL STEARATE, ISOPROPYL PALMITATE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILA) WAX , POLYGLYCERYL -3 OLEATE , CHROMIUM HYDROXIDE GREEN, JOJOBA ESTERS , COCO- CAPRYLATE/ CAPRATE, SORBITAN SESQUIOLEATE , PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULPHATE , SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL.

sensibil


 

curăță delicat, regenerează 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică de 2 ori pe săptămână, masând produsul pe toată suprafața tenului. Se lasă să acționeze pentru aproximativ 2 minute și se curăță ulterior cu apă călduță.

A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 75 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sint influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari