Kit esențial anti-vergeturi: Cremă anti-vergeturi, Ulei anti-vergeturi, Skin Guard - capsula pentru o piele perfectă Plush Bio

466 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Kit esențial antivergeturi

Vergeturile sunt declanșate de ruperea țesutului conjunctiv, prin forțarea elasticității pielii într-un timp foarte scurt. Această deteriorare este posibilă atunci când pielea nu este bine întreținută sau este suprasolicitată: creșterea sau pierderea bruscă în greutate, cure de slăbire, sarcină, pubertate, afecțiuni ale glandei tiroide.

Ulei antivergeturi

Uleiul antivergeturi este un ulei de corp cu textură ușoară, parfumat cu ulei esențial de lime care ajută la menținerea elasticității și fermității pielii, diminuând vergeturile existente și prevenind apariția celor noi. Hidratează pielea în profunzime, o lasă mai moale și mai catifelată. Poate fi aplicat pe burtă, sâni, fese și picoare.

Crema antivergeturi

 Activele din Cremă corp antivergeturi stimulează sinteza de colagen și fibronectină estompând aspectul vergeturilor și conferind un aspect catifelat și tonifiat pielii. Se recomandă aplicarea prin masaj zilnic seara, după duș pentru a preveni/estompa aspectul vergeturilor în timpul sarcinii și alăptării, curelor de slăbire, pierderii sau creșterii bruște în greutate.

Suplimentul alimentar „Skin Guard”

Suplimentul alimentar „Skin Guard” are la bază complexul de extract de portocale roșii. Prin aportul de vitamina C, acizi hidroxicinamici, flavanone și antocianine vă ajută să mențineți sănătatea și frumusețea pielii și să preveniți efectele negative ale stresului oxidativ. Poate fi aliatul perfect în prevenirea apariției eritemelor sau a petelor pigmentare cauzate de expunerea la soare, cât și în prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Datorită compușilor fenolici și acidului ascorbic cu activitate antioxidantă, complexul RED ORANGE COMPLEX ™ conferă următoarele beneficii:
• scăderea stresului oxidativ și conferirea protecției împotriva consecințelor pe care acesta îl are asupra sănătății pe termen scurt și lung în cazul sportivilor angajați în programe regulate de antrenament;
• protejarea pielii împotriva leziunilor provocate de razele UV și poate fi un aliat în prevenirea apariției petelor pigmentare ( producția de melanină ) și a fotoîmbătrânirii.
• ajutarea la scăderea nivelului de glutation în cazul sportivilor angajați în programe regulate de antrenament;
• reducerea riscului apariției eritemelor în urma expunerii la soare.

Setul este compus din:

  • Cremă antivergeturi;
  • Ulei antivergeturi;
  • Skin Guard - capsula pentru o piele perfectă.

 

În portofoliul de produse Plush Bio se regăsesc și formule pentru îngrijirea pielii corpului. 
Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă consecvența în a folosi o rutină pentru îngrijirea corpului atunci când ne dorim să îmbunătățim aspectul pielii sau să̆ o menținem elastică și catifelată.

Cum și pielea corpului are nevoie de regenerare, scrubul de corp va ajuta la îndepărtarea celulelor moarte. Scruburile pentru corp Plush Bio vă̆ ajută să̆ realizați o exfoliere blândă, în urma căreia pielea va rămâne catifelată, cu un aspect proaspăt și revitalizat.

Aplicate zilnic, dimineața și seara, după duș, unturile de corp Plush Bio vor conferi pielii un aspect catifelat și hidratat și vă vor surprinde cu mirosuri exotice. 

De asemenea, loțiunile de corp Plush Bio vor ajuta la stimularea sintezei de colagen și vor conferi un aspect catifelat și tonifiat pielii.

Uleiurile de corp Plush Bio sunt produse versatile care pot fi integrate cu succes în orice rutină de îngrijire a pielii. Aveți nevoie doar de puțin timp pentru a le aplica zilnic seara, după duș, iar apoi pielea dumneavoastră va căpăta un aspect catifelat și energizat.

Setul este compus din:

  • Cremă antivergeturi;
  • Ulei antivergeturi;
  • Skin Guard - capsula pentru o piele perfectă.

toate tipurile de piele 

estompează vergeturile

Setul este compus din:

  • Cremă antivergeturi;
  • Ulei antivergeturi;
  • Skin Guard - capsula pentru o piele perfectă.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Suplimentele alimentare

A nu se lasă la îndemăna și la vederea copiilor mici.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra în ambalajul original, în locuri uscate, ferite de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei.

A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, de către copii. A nu se consuma de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari