KIT GAMA REPARATRICE - ÎNGRIJIRE PĂR ȘI SCALP: Reparatrice hair - hair lenght reconstruction / Spray reparator pentru păr/ reconstrucție lungimi, Reparatrice scalp - hair growth stimulation / Spray reparator pentru scalp/ stimularea creșterii părului, Reparatrice hair & scalp pro bonding shampoo/ Șampon reparator pentru păr și scalp, Reparatrice hair & scalp pro bonding mask/ Mască reparatoare pentru păr și scalp, Reparatrice hair ultra bonding infusion/ Spray reparator pentru păr.

991 RON

Cantitate

Stoc epuizat

KIT GAMA REPARATRICE - ÎNGRIJIRE PĂR ȘI SCALP

În ultimul timp, stresul afectează din ce în ce mai mult sănătatea zonei scalpului atât la femei, cât și la bărbați. Tot mai multe persoane au probleme precum: căderea părului sau disconfort la nivelul scalpului. Spray-ul reparator pentru scalp „Reparatrice scalp” a fost formulat pentru a corespunde unui ritual complex de îngrijire a zonei scalpului, esențial în menținerea sănătății și frumuseții podoabei capilare.

Căderea părului afectează atât femeile, cât și bărbații. În 95% din totalul cazurilor de cădere a părului, principala cauză este o sensibilitate crescută a foliculilor de păr. Alopecia este de regulă ereditară, permanentă și continuă pe măsură ce înaintăm în vârstă.  Astfel, activul folosit în aceste formule pentru stimularea creșterii părului au la bază extractul de busuioc ce s-a dovedit eficient în a reduce pierderile de păr cu 26% după prima lună și 31% după a doua lună în cadrul studiilor clinice oferite de către producător.  De altfel, busuiocul, datorită compoziție sale unice, și-a dovedit de-a lungul timpului eficiența în ceea ce privește susținerea sănătății părului și a scalpului. 

Efectul „pro bonding” aduce în prim-plan o perspectivă nouă în ceea ce privește îngrijirea părului și anume îngrijirea preventivă. Așa cum o rutină antirid începută la timpul potrivit face minuni pentru frumusețea pielii peste ani tot astfel și îngrijirea proactivă a părului vă va ajuta să preveniți uscarea sau deterioarea acestuia. Activele „pro bonding” derivate din bambus constau în peptide cationice bivalente care se auto-asamblează și lipesc efectiv un film unic pe cuticula firului de păr. Protejarea cuticulei firului de păr este esențială pentru a preveni degradarea acestuia. Prin urmare, tehnologia „pro bonding” restabilește rezistenta fibrei capilare și conferă protecție împotriva tratamentelor chimice, produselor de styling, factorilor de mediu etc. Rezultă astfel un produs de îngrijire care vă ajută să îngrijiți proactiv părul, îi conferă protecție și sigilează cuticulele și vârfurile despicate.

Un alt activ de ultimă generație în industria îngrijirii părului încorporează micelii de ciuperci și conferă proprietăți de regenerare  formând o barieră de protecție împotriva agresorilor externi precum poluarea și daunele termice. În plus, acesta îmbunătățește rezistența și elasticitate firului de păr și îl restructurează după vopsire prin sigilarea cuticulelor. Eficiența în ceea ce privește protejarea, regenerarea și restructurarea firului de păr este una completă și se aplică atât în cazul părului vopsit, cât și a celui care nu a fost supus diferitelor proceduri cosmetice.  

Piperul negru este folosit adesea în remediile ayurvedice fiind recunoscut pentru calitățile sale terapeutice. Datorită conținutul bogat în vitamina A, K și C, flavonoide, carotenoide, magneziu, fier, potasiu  și alti antioxidanți care înlătură radicalii liberi a fost adoptat și ca ingredient cosmetic. Utilizat în produsele pentru îngrijirea părului conferă beneficii multiple printre care amintim:
•    Ajută la regenerarea părului;
•    Stopează căderea părului;
•    Combate mătreața;
•    Are efect astringent reducând sebumul de la nivelul scalpului.


Pe lângă mirosul unic, plăcut pe care lavanda îl dă oricărui produs în care este încorporată, în ceea ce privește îngrijirea părul, principalele sale beneficii sunt:

•    Stimulează creșterea părului; 
•    Are efect calmant; 
•    Estompează dinconfortul generat de iritațiile ușoare.

Verbena este considerată un stimulent natural al circulației sanguine astfel încât poate fi benefică pentru sănătatea scalpului. Este bogată în acizi grași și previne astfel căderea părului. Conține și magneziu, potasiu, fosfor și alte vitamine de care podoaba capilară are nevoie pentru a-și menține strălucirea naturală. În plus, ajută la fortificarea firului de păr.

Uleiul esențial de lemn de santal este compus din elemente benefice pentru îngrijirea podoabei capilare. Astfel, poate ajuta la stoparea căderii părului și poate fi un element important în regenerarea acestuia. 

Uleiul de bergamotă poate fi considerat aliatul părului creț, uscat sau greu de aranjat. Acesta conferă părului un aspect mătăsos și îl face ușor de aranjat. De asemenea, ajută şi la calmarea scalpului iritat. 


În ultimul timp, stresul afectează din ce în ce mai mult sănătatea zonei scalpului atât la femei, cât și la bărbați. Tot mai multe persoane au probleme precum: căderea părului, mătreață, subțierea sau devitalizarea părului, disconfort la nivelul scalpului. Astfel gama de îngrijire a părului Plush Bio a fost creată atât pentru a înfrumuseța părul, cât și pentru a reduce disconfortul creat de diferitele probleme specifice ale pielii din zona scalpului ( Iconic Hair Spa Plush Bio, Iconic Shampoo Plush Bio și Iconic Hair Mask Plush Bio, gama Reparatrice ), pentru a ajuta la revitalizarea părului ( Regenerate your hair Plush Bio, gama Reparatrice ) sau a reduce căderea părului ( Love your hair Plush Bio, Grow your hair Plush Bio, gama Reparatrice ).

 

Cum se foloseste produsul?

Kitul este compus din: 

 • Reparatrice hair - hair lenght reconstruction / Spray reparator pentru păr/ reconstrucție lungimi;
 • Reparatrice scalp - hair growth stimulation / Spray reparator pentru scalp/ stimularea creșterii părului;
 • Reparatrice hair & scalp pro bonding shampoo/ Șampon reparator pentru păr și scalp;
 • Reparatrice hair & scalp pro bonding mask/ Mască reparatoare pentru păr și scalp;
 • Reparatrice hair ultra bonding infusion/ Spray reparator pentru păr.
   

toate tipurile de păr și scalp

reparare, regenerare. 

Hidratează, conferă protecție și strălucire părului și îl face mai ușor de aranjat, restructurează lungimile, sigilează cuticulele și vârfurile despicate. 

Hidratează scalpul, stimulează creșterea părului și restructurează lungimile.

Kitul este compus din: 

 • Reparatrice hair - hair lenght reconstruction / Spray reparator pentru păr/ reconstrucție lungimi;
 • Reparatrice scalp - hair growth stimulation / Spray reparator pentru scalp/ stimularea creșterii părului;
 • Reparatrice hair & scalp pro bonding shampoo/ Șampon reparator pentru păr și scalp;
 • Reparatrice hair & scalp pro bonding mask/ Mască reparatoare pentru păr și scalp;
 • Reparatrice hair ultra bonding infusion/ Spray reparator pentru păr.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari