Kit pentru calmarea pielii: Mască hydrogel cu azulenă și mușețel, Apă Micelară & Tonică - ciocolată, azulenă, cafea, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml, Nectaria - Cremă Balsam, La Nuit - ulei regenerant Plush Bio

457 RON

Cantitate

Stoc epuizat

Kit pentru calmarea pielii: Mască hydrogel cu azulenă și mușețel, Apă Micelară & Tonică - ciocolată, azulenă, cafea, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml, Nectaria - Cremă Balsam, La Nuit - ulei regenerant Plush Bio

Nectaria - Cremă Balsam 

Nectaria este o cremă balsam ultra-activ pentru regenerarea profundă a tenului uscat, deshidratat, normal, sensibil. Fiind o cremă balsam cu proprietăți restructurante și reparatoare asupra pielii, Nectaria este alegerea ideală dacă, din varii motive, dorim să avem o singură cremă în ritualul de îngrijire. Este o cremă completă care poate fi inclusă atât în rutina antirid, cât și în rutina pentru estomparea petelor sau a cicatricilor.

Apă Micelară & Tonică - ciocolată, azulenă, cafea, acid hialuronic microincapsulat

Un produs care se face ramarcat, din seria noastră exclusivă de curățare, apa micelară & tonică cu ulei de cafea este o bucurie atât pentru tenul, cât și pentru simțurile dumneavoastră. Azulena este componentul principal al uleiului esențial de flori de mușețel, Matricaria recutita L., (Fam. Asteraceae) și al altor specii de plante înrudite. Aajută la îmbunătătirea fermității și elasticității pielii.

La Nuit - ulei de cânepă, mușețel, lavandă, ulei pequi

În timpul nopții procesele de regenerare celulară sunt mult mai intense ca în perioada diurnă, motiv pentru care noaptea este perioada ideală pentru tratarea și refacerea epidermei. Procesele oxidative sunt mult intensificate, iar tensiunile de la nivelul feței se echilibrează. La Nuit este elixirul creat special pentru a hrăni epiderma pe timpul nopții, regenerând țesutul afectat de agresiunile zilnice (poluare, fum de țigară, aer condiționat) și stimulând producția de colagen. Uleiul de cânepă este un veritabil cocktail de fracțiuni Omega 3, 6, 9. Mușețelul poate ajuta la calmarea și estomparea eventualelor imperfecțiuni, iar lavanda echilibrează și relaxează epiderma. La Nuit este în același timp un produs cosmetic, o ședință de yoga, cât și un răsfăț pentru pielea dumneavoastră.

Mască hydrogel cu azulenă și mușețel

Beneficiile măștilor faciale tip hydrogel

Beneficii:

 •  Ten cu aspect vizibil îmbunătățit prin utilizarea în mod constant;
 •  Moment de relaxare și răsfăț în doar 20 de minute, acasă;
 •  Ușor de utilizat;
 •  Formula hydrogel care permite absorbția rapidă a ingredientelor concentrate.

Mușețel (Chamomilla Recutita Flower Extract)

Mușețelul este utilizat încă din Antichitate de către greci și romani. În prezent, mușețelul este cea mai folosită plantă medicinală. Componentele active principale ale mușețelului sunt: chamazulene care are rol dezinfectant, antiinflamator și antialergic, apigenina și bisabololul cu rol antibacterian.

Azulenă liposolubilă (Guaiazulene)

Azulena este componentul principal al uleiului esențial de flori de mușețel, Matricaria recutita L., (Fam. Asteraceae) și al altor specii de plante înrudite. Poate fi folosită pentru reducerea aspectului de piele obosită și a ridurilor.

Setul este compus din:

 • Mască hydrogel cu azulenă și mușețel;
 • Apă Micelară & Tonică - ciocolată, azulenă, cafea, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml;
 • Nectaria - Cremă Balsam;
 • La Nuit - ulei regenerant.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

 

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Setul este compus din:

 • Mască hydrogel cu azulenă și mușețel;
 • Apă Micelară & Tonică - ciocolată, azulenă, cafea, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml;
 • Nectaria - Cremă Balsam;
 • La Nuit - ulei regenerant.

sensibil, uscat, deshidratat, cu imperfecțiuni

ajută la calmarea pielii

Setul este compus din:

 • Mască hydrogel cu azulenă și mușețel;
 • Apă Micelară & Tonică - ciocolată, azulenă, cafea, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml;
 • Nectaria - Cremă Balsam;
 • La Nuit - ulei regenerant.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți  utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari