Kit pentru estompare cicatrici postacneice: Sakura Drops - picături cu extract de floare de cireș, Cremă cu Miere de Manuka, Skin Guard - capsula pentru o piele perfectă, Evening Primrose Oil - Tinerețe fără bătrânețe, Colagen marin + vitaminele C B3 – Cea mai frumoasă din țară Plush Bio

594 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Kit pentru estompare cicatrici postacneice: Sakura Drops - picături cu extract de floare de cireș, Cremă cu Miere de Manuka, Skin Guard - capsula pentru o piele perfectă, Evening Primrose Oil - Tinerețe fără bătrânețe, Colagen marin + vitaminele C B3 – Cea mai frumoasă din țară Plush Bio

Suplimentul alimentar Colagen marin + vitaminele C B3 – Cea mai frumoasă din țară

Complexul de colagen marin împreună cu vitaminele C și B3 reprezintă un „must” pentru menținerea sănătății și frumuseții interioare cât și exterioare. Acțiunile principale fiind atenuarea și prevenirea durerilor articulare și menținerea sănătății pielii.

Colagenul din suplimentul alimenar „Cea mai frumoasă din țară„ crește nivelul de hidratare al pielii, poate să vă ajute să estompați semnele de îmbătrânire și poate reduce ridurile fine, acesta fiind prezent în piele în proporție de 75%, el previne absorbția și răspândirea toxinelor și celulelor canceroase. Colagenul reușește să conseve aspectul tânăr al pielii prin intermediul aminoacizilor specifici: glicină, prolină, arginină, hidroxiprolină.

Colagenul întărește structurile corpului, respectiv structura osoasă și structura cartilaginoasă.
Vitamina C contribuie la buna absorbție a colagenului în organism.
Vitamina B3 constituie un factor important în hrănire, participând activ la metabolismul general al organismului.

Suplimentul alimentar „Skin Guard”

Suplimentul alimentar „Skin Guard” are la bază complexul de extract de portocale roșii. Prin aportul de vitamina C, acizi hidroxicinamici, flavanone și antocianine vă ajută să mențineți sănătatea și frumusețea pielii și să preveniți efectele negative ale stresului oxidativ. Poate fi aliatul perfect în prevenirea apariției eritemelor sau a petelor pigmentare cauzate de expunerea la soare, cât și în prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Suplimentul alimentar Evening Primrose Oil - Tinerețe fără bătrânețe

Sănătatea și buna funcționare a sistemului reproducător reprezintă acțiunea principala a suplimentului “Tinerețe fără batranete” cu ingredientul Evening Primrose (ulei de Luminita Nopții).

Uleiul Evening Primrose influențează pozitiv ameliorarea sindromului premenstrual și tulburările menopauzei (bufeurile și sensibilitatea sânilor).

Evening Primrose conține acizi grași esențiali precum Acid Gamma Linoleic 90 mg (GLA) și Acid Linoleic 730 mg (LA), acizi care stimulează și reglează diferite funcții ale organismului:

 • sprijină sănătatea cardiacă;
 • menține un nivel normal al colesterolului în sânge;
 • contribuie la sănătatea sistemului nervos;
 • conferă elasticitate pielii;
 • ajută la regenerarea firului de păr.

Acizii grași esențiali sunt bioelemente ce nu pot fi produse de către organismul uman. Ele se pot asimila fie printr-o dietă specifică, fie prin suplimente alimentare de calitate.

Cercetarile au atestat faptul că uleiul de Luminita Nopții întârzie apariția complicațiilor diabetului zaharat, încetinește procesul de îmbătrânire.

Cremă cu Miere de Manuka 

Formulată cu ingrediente precum: mierea de Manuka, cunoscută drept singura miere care și-a dovedit de-a lungul timpului proprietățile antibacteriene, antiseptice și antiinflamatorii; panthenolul care are un rol esențial în regenerarea pielii rănite, stimulând reînnoirea celulelor epidermului și dermului, crema poate ajuta la cicatrizarea și calmarea cutanată. Poate fi utilizată pentru estomparea cicatricilor, tăieturilor, arsurilor ușoare, mâinilor crăpate.

Sakura Drops

Sakura Drops este un ser concentrat. Japonezii au elogiat încă din Antichitate frumusețea florilor de cireș încât a devenit cea mai cunoscută floare ocupând un loc în istoria și cultura țării. De fapt, în unele contexte, cuvântul “floare” în limba japoneză a devenit sinonim cu “sakura”. Purtând un miros parfumat care aduce aminte de trandafir, cu note de migdale, cu flori delicate, fragile care sunt consumate atât ca ceai, cât și ca dulceață sau jeleuri. Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, extractul de cireș are proprietăți antiinflamatorii și o capacitate de regenerare excepțională în cazul pielii iritate. Petalele florilor de cireș sunt bogate în acizi grași care ajută la restabilirea mecanismului natural de protecție a pielii.

Setul este compus din:

 • Sakura Drops - picături cu extract de floare de cireș;
 • Cremă cu Miere de Manuka;
 • Skin Guard - capsula pentru o piele perfectă;
 • Evening Primrose Oil - Tinerețe fără bătrânețe;
 • Colagen marin + vitaminele C B3 – Cea mai frumoasă din țară.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Setul este compus din:

 • Sakura Drops - picături cu extract de floare de cireș;
 • Cremă cu Miere de Manuka;
 • Skin Guard - capsula pentru o piele perfectă;
 • Evening Primrose Oil - Tinerețe fără bătrânețe;
 • Colagen marin + vitaminele C B3 – Cea mai frumoasă din țară.

post-acneic

ajută la estomparea cicatricilor

Setul este compus din:

 • Sakura Drops - picături cu extract de floare de cireș;
 • Cremă cu Miere de Manuka;
 • Skin Guard - capsula pentru o piele perfectă;
 • Evening Primrose Oil - Tinerețe fără bătrânețe;
 • Colagen marin + vitaminele C B3 – Cea mai frumoasă din țară.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Suplimentele alimentare

A nu se lasă la îndemăna și la vederea copiilor mici.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra în ambalajul original, în locuri uscate, ferite de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei.

A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, de către copii. A nu se consuma de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari