Kit ultra esential 40+: WomenÔÇÖs Ultra SUPREMIA capsula complet─â pentru femei, Evening Primrose Oil - Tinere╚Ťe f─âr─â b─âtr├óne╚Ťe, Crem─â Vaccin Anti-Aging ll - ulei de Monoi de Tahiti Plush Bio

498 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Kit ultra esential 40+: Women’s Ultra SUPREMIA capsula complet─â pentru femei, Evening Primrose Oil - Tinere╚Ťe f─âr─â b─âtrâne╚Ťe, Crem─â Vaccin Anti-Aging ll - ulei de Monoi de Tahiti Plush Bio

Suplimentul alimentar Women’s Ultra  SUPREMIA capsula completa pentru femei

Prin aportul de vitamine ╚Öi minerale, suplimentul alimentar "Women’s Ultra  SUPREMIA capsula completa pentru femei" sus╚Ťine în mod natural func╚Ťiile organismului ╚Öi contribuie la men╚Ťinerea vitalit─â╚Ťii ╚Öi tinere╚Ťii pe termen lung.

Vaccin Anti-Aging ll - ulei de Monoi de Tahiti

Pentru a conferi pielii beneficiile unei rutine anti-aging de calitate ar trebui categoric s─â include╚Ťi în ritualul de îngrijire ╚Öi înfrumuse╚Ťare crema Vaccin anti-aging I. Aceasta combin─â active care ac╚Ťioneaz─â sinergic pentru a regenera, a hidrata, a reduce ro╚Öea╚Ťa ╚Öi a conferi pielii un aspect luminos în timp ce estompeaz─â liniile fine l─âsând pielea neted─â ╚Öi catifelat─â. Crema este un produs versatil, care se adapteaz─â cu succes pe diverse tipuri de ten: acneic, matur, sensibil, mixt, lipsit de vitalitate sau uscat. 

Textura catifelat─â, hr─ânitoare, bogat─â a cremei îmbrac─â epiderma în timp ce neteze╚Öte liniile fine conferind pielii un aspect catifelat ╚Öi neted. Astfel, pielea devine mai ferm─â, mai fin─â ╚Öi mai luminoas─â. Prin utilizarea constant─â pielea beneficiaz─â de regenerare intensiv─â, crema fiind ideal─â ╚Öi pentru energizarea tenurilor terne, lipsite de vitalitate.

Suplimentul alimentar Evening Primrose Oil - Tinere╚Ťe f─âr─â b─âtrâne╚Ťe

S─ân─âtatea ╚Öi buna func╚Ťionare a sistemului reproduc─âtor reprezint─â ac╚Ťiunea principala a suplimentului “Tinere╚Ťe f─âr─â batranete” cu ingredientul Evening Primrose (ulei de Luminita Nop╚Ťii).

Uleiul Evening Primrose influen╚Ťeaz─â pozitiv ameliorarea sindromului premenstrual ╚Öi tulbur─ârile menopauzei (bufeurile ╚Öi sensibilitatea sânilor).

Evening Primrose con╚Ťine acizi gra╚Öi esen╚Ťiali precum Acid Gamma Linoleic 90 mg (GLA) ╚Öi Acid Linoleic 730 mg (LA), acizi care stimuleaz─â ╚Öi regleaz─â diferite func╚Ťii ale organismului:

 • sprijin─â s─ân─âtatea cardiac─â;
 • men╚Ťine un nivel normal al colesterolului în sânge;
 • contribuie la s─ân─âtatea sistemului nervos;
 • confer─â elasticitate pielii;
 • ajut─â la regenerarea firului de p─âr.

Acizii gra╚Öi esen╚Ťiali sunt bioelemente ce nu pot fi produse de c─âtre organismul uman. Ele se pot asimila fie printr-o diet─â specific─â, fie prin suplimente alimentare de calitate.

Cercetarile au atestat faptul c─â uleiul de Luminita Nop╚Ťii întârzie apari╚Ťia complica╚Ťiilor diabetului zaharat, încetine╚Öte procesul de îmb─âtrânire.

Setul este compus din:

 • Evening Primrose Oil - Tinere╚Ťe f─âr─â b─âtrâne╚Ťe, 30 capsule moi;
 • Crem─â Vaccin Anti-Aging ll - ulei de Monoi de Tahiti, 50 ml;
 • Women’s Ultra SUPREMIA capsula complet─â pentru femei, 60 comprimate filmate.

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care s─â genereze fiec─âreia dintre dumneavoastr─â o experien╚Ť─â unic─â de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea ╚Öi Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combin─â ╚Ötiin╚Ťa farmaceutic─â cu ingrediente organice premium, aducându-le laolalt─â, cu condi╚Ťii de p─âstrare specifice ╚Öi conservare extrem de blând─â, aspecte care fac din produsele Plush o experien╚Ť─â unic─â pentru fiecare client─â în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomand─â, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât ╚Öi în pa╚Öii de îngrijire diferi╚Ťi de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind f─âcut─â, atât diminea╚Ťa, cât ╚Öi seara, cu to╚Ťi pa╚Öii corec╚Ťi pe care îi impune aceast─â etap─â din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomand─âm, înainte de începerea oric─ârui gen de rutin─â cur─â╚Ťarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastr─â de ten urmat de crema demachiant─â Plush Bio sau apa micelar─â Plush Bio dedicat─â particularit─â╚Ťilor tenului dumneavoastr─â.
V─â mul╚Ťumesc c─â sunte╚Ťi al─âturi de noi, c─â folosi╚Ťi produsele Plush Bio, dorim excelen╚Ťa pentru tenul dumneavoastr─â.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Setul este compus din:

 • Evening Primrose Oil - Tinere╚Ťe f─âr─â b─âtrâne╚Ťe, 30 capsule moi;
 • Crem─â Vaccin Anti-Aging ll - ulei de Monoi de Tahiti, 50 ml;
 • Women’s Ultra SUPREMIA capsula complet─â pentru femei, 60 comprimate filmate.

matur

regenereaz─â, hidrateaz─â, revitalizeaz─â, confer─â luminozitate, confer─â elasticitate, reduce liniile fine

Setul este compus din:

 • Evening Primrose Oil - Tinere╚Ťe f─âr─â b─âtrâne╚Ťe, 30 capsule moi;
 • Crem─â Vaccin Anti-Aging ll - ulei de Monoi de Tahiti, 50 ml;
 • Women’s Ultra SUPREMIA capsula complet─â pentru femei, 60 comprimate filmate.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dac─â pot interveni diferen╚Ťe de ambalaj, v─â asigur─âm de calitatea rutinei dumneavoastr─â Plush.
Pentru a pastra prospe╚Ťimea produselor Plush BIO, le fabric─âm în loturi mici ╚Öi de aceea este posibil s─â existe diferen╚Ťe de textur─â ╚Öi culoare, în func╚Ťie de lotul din care fac parte. Aceste diferen╚Ťe sunt influen╚Ťate de substan╚Ťele active utilizate, deoarece sunt naturale ╚Öi este posibil s─â difere în func╚Ťie de anotimpul ╚Öi zona de unde provine materia prim─â.

Deoarece produsele Plush Bio pot con╚Ťine alergeni, înainte de desigilarea ╚Öi utilizarea acestora, v─â recomand─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ingredientele pe care le con╚Ťin, iar în m─âsura în care v─â ╚Öti╚Ťi alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosi╚Ťi produsul.
În situa╚Ťia în care observa╚Ťi o reac╚Ťie alergic─â ca urmare a utiliz─ârii produsului, opri╚Ťi utilizarea produsului ╚Öi consulta╚Ťi medicul.

Suplimentele alimentare

A nu se las─â la îndem─âna ╚Öi la vederea copiilor mici.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o diet─â variat─â ╚Öi echilibrat─â ╚Öi un mod de via╚Ť─â s─ân─âtos. A nu se dep─â╚Öi doza recomandat─â pentru consumul zilnic.

A se p─âstra în ambalajul original, în locuri uscate, ferite de lumina direct─â a soarelui, la temperatura camerei.

A nu se consuma de c─âtre femeile îns─ârcinate sau care al─âpteaz─â, de c─âtre copii. A nu se consuma de c─âtre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Timpul de execu╚Ťie ╚Öi livrare al comenzii dumneavoastr─â poate varia între o zi ╚Öi zece zile lucr─âtoare, în func╚Ťie de program─ârile formul─ârilor din laborator.

Livrarea se realizeaz─â prin GLS ╚Öi va fi achitat─â separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în func╚Ťie de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari