La Nuit - ulei regenerant Plush Bio

109 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

La Nuit - ulei regenerant Plush Bio
 
În timpul nopții procesele de regenerare celulară sunt mult mai intense ca în perioada diurnă, motiv pentru care noaptea este perioada ideală pentru tratarea și refacerea epidermei. Procesele oxidative sunt mult intensificate, iar tensiunile de la nivelul feței se echilibrează. La Nuit este elixirul creat special pentru a hrăni epiderma pe timpul nopții, regenerând țesutul afectat de agresiunile zilnice (poluare, fum de țigară, aer condiționat) și stimulând producția de colagen. Uleiul de cânepă este un veritabil cocktail de fracțiuni Omega 3, 6, 9. Mușețelul poate ajuta la calmarea și estomparea eventualelor imperfecțiuni, iar lavanda echilibrează și relaxează epiderma. La Nuit este în același timp un produs cosmetic, o ședință de yoga, cât și un răsfăț pentru pielea dumneavoastră.
 
Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor.
 
Unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter)
 
Conține acizi grași (dintre care predomină acidul oleic, stearic și linoleic) cărora untul de shea le datorează proprietățile sale speciale: acelea de a păstra hidratarea pielii formând la suprafața acesteia un film protector, de a catifela și de a menține elasticitatea pielii, ajutând la diminuarea inflamațiilor și iritațiilor.
 
Azulenă liposolubilă (Guaiazulene)
 
Azulena este componentul principal al uleiului esențial de flori de mușețel, Matricaria recutita L., (Fam. Asteraceae) și al altor specii de plante înrudite. Poate fi folosită pentru reducerea aspectului de piele obosită și a ridurilor.
 
Ulei esențial de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil)
 
•   Din măruntele flori mov-albăstrui care ne încântă prin parfumul lor se extrage uleiul esențial poate cel mai răspândit și utilizat în întreaga lume. Calitățile sale aromatice au fost descoperite cu mult timp în urmă, și sunt și azi valorificate în domeniul terapeutic, cosmetic și în parfumerie.
•   Uleiul esențial de lavandă veritabilă este un produs de excepție, superior calitativ uleiurilor extrase din alte soiuri sau hibrizi de lavandă și are un conținut ridicat de principii active pe care le putem valorifica în diferite moduri. Proprietăţile uleiului de lavandă:
•   regenerator celular și reparator cutanat;
•   cicatrizant, ajută la refacerea pielii cu imperfecţiuni;
•   calmant;
 
Ulei de Pequi (Caryocar Braziliensis (Pequi) Fruit Oil)

Pequi este un fruct cunoscut în Brazilia. Este bogat în fibre, carotenoide și vitamina A. În plus, are un conținut bogat de grăsimi monosaturate benefice printre care amintim: acid palmitic, acid stearic, acid linoleic și acid oleic. Astfel, uleiul conferă pielii numeroși nutrienți benefici. Uleiul are și proprietăți antiseptice și antibacteriene.

Având un conținut bogat de vitamina E, uleiul de Pequi protejează pielea de acțiunea radicalilor liberi, conferind tenului un plus de luminozitate. 

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Cum se foloseste produsul?

ORYZA SATIVA BRAN OIL, BUTYROSPERMUM, PARKII BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE,
CANNABIS SATIVA SEED OIL, GUIAZULENE, CARIOCAR BRASILENSE FRUIT OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, LINAOOL, BHA, BHT, LIMONENE.

toate tipurile de ten

regenerează

Instrucțiuni de utilizare: se aplică seara, pe tenul proaspăt curățat și loționat, până la absorbția totală.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sint influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari