La Reina - Lifting intensiv de ochi

210 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

La Reina - Lifting intensiv de ochi

Conjugarea între acidul hialuronic și untul de mango fac din conturul de ochi "La Reina" un produs cu acțiune intensivă în ceea ce privește hidratarea și regenerarea zonei perioculare, ajutând la prevenirea și estomparea liniiilor fine. 

Aplicatorul sub forma a trei bile metalice netede facilitează aplicarea produsului și ajută la absorbția rapidă a acestuia. În plus, cu ajutorul acestui aplicator veți realiza și un masaj ușor în zona din jurul ochilor, stimulând circulația, ajutând la prevenirea apariției ridurilor. 

Ingrediente active/ Acțiuni specifice:

Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)

Un singur strop de acid hialuronic poate reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă. Aceste capacități hidratante impresionante fac din acidul hialuronic una dintre principalele componente benefice ale tuturor tipurilor de produse de îngrijire a pielii. Acidul hialuronic funcționează umplând spațiile care separă celulele epidermei. Această creștere a nivelului apei din piele duce în mod natural la o piele mai hidratată, și, prin extensie, mai catifelată.

Pantenol (Panthenol)
 
Panthenolul, sau provitamina B5, este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant, utilizat frecvent pentru catifelarea pielii.

Squalane

• substanță uleioasă care intră în componența altor uleiuri vegetale;

• are rol de protecție și hidratare, susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire a pielii.
 

Unt de mango (Mangifera Indica Seed Butter)

Bogat în polifenoli ce ajută la restructurarea pielii și producția de colagen și în fitosteroli ce întăresc bariera naturală a pielii, untul de mango este benefic pentru pielea uscată, este nutritiv, emolient, fortifiant și regenerator.
 

Aqua, Squalane, Glycerin (and) Aqua (and) Hydroxypropyl Cyclodextrin (and) Palmitoyl Tripeptide-38, Hyaluronic Acid, Acetamidoethoxyethanol, Panthenol, Magnifera Indica Seed Butter, Phenoxyethanol

toate tipurile de piele

hidratare continuă pentru 30 de ore

Instrucțiuni de utilizare: se aplică seara, în zona ochilor, masând ușor, cu puțină presiune, folosind bilele metalice ale recipientului. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatură cuprinsă între 3-15 grade C. 

Gramaj: 15 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a păstra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți  utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari