La Reina - ser hidratare intensivă Plush Bio

390 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

La Reina - ser hidratare intensivă Plush Bio

Serul La Reina se adresează tuturor tipurilor de ten, fiind în special o sursă de hidratare în profunzime pentru pielea uscată sau deshidratată. Ajută la hidratarea constantă a tenului. Textura lejeră a acestui ser va permite o absorbție rapidă a ingredientelor active concentrate, hidratând intensiv tenul. Conținutul bogat de compuși minerali din algele marine conferă calități regenerante, ce tonifică, redând elasticitatea pielii. Colagenul marin hrănește în profunzime și protejează tenul de diverși factori de mediu, precum frigul, vântul, radiațiile solare etc. În plus, colagenul vegetal provenit din algele marine este și un antipoluant eficient. 

Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:

Ylang ylang (Cananga Odorata Flower Oil)

Ylang-Ylang sau “Floarea florilor” are un miros floral dulce și copleșitor. Senzual și exotic, acesta este renumit pentru calitățile sale afrodisiace, iar floarea în sine evocă dragostea. Acest ulei are un impact pozitiv asupra spiritului. Este potrivit pentru pielea matură, cât și pentru cea tânără.

Vitamina E (Tocopheryl Acetate)

Vitamina E contribuie la netezirea liniilor fine, reducând riscul de apariție a ridurilor. 

Algae Extract 

Conținutul bogat de compuși minerali din algele marine conferă calități regenerante, ce tonifică, redând elasticitatea pielii. Colagenul marin hrănește în profunzime și protejează tenul de diverși factori de mediu, precum frig, vânt, radiații solare etc. În plus, colagenul vegetal provenit din algele marine este și un antipoluant eficient.

Pantenol (Panthenol)

Panthenolul, sau provitamina B5, este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant și antiinflamator al pielii, utilizat frecvent pentru fortificarea și înfrumusețarea părului și a pielii.

Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
Un singur strop de acid hialuronic poate reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă. Aceste capacități hidratante impresionante fac din acidul hialuronic una dintre principalele componente benefice ale tuturor tipurilor de produse de îngrijire a pielii. Acidul hialuronic funcționează umplând spațiile care separă celulele epidermei. Această creștere a nivelului apei din piele duce în mod natural la o piele mai hidratată, și, prin extensie, la o piele mai catifelată.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

toate tipurile de ten

hidratează intensiv, ajută la îmbunătățirea fermității pielii

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara, masând ușor până la absorbția totală. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15 C. 

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari