La Reina - ulei de corp Plush Bio

230 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

La Reina - ulei de corp Plush Bio

Uleiul de corp La Reina, recomandat pentru toate tipurile de piele, regenerează și hrănește în profunzime, conferind pielii dumneavoastră o radianță spectaculoasă și o catifelare aparte.

Ingrediente active/ Acțiuni specifice:

Ylang ylang (Cananga Odorata Flower Oil)

Ylang-Ylang sau “Floarea florilor” are un miros floral dulce și copleșitor. Senzual și exotic, acesta este renumit pentru calitățile sale afrodisiace, iar floarea în sine evocă dragostea. Acest ulei are un impact pozitiv asupra spiritului, având un efect relaxant și calmant. Este potrivit pentru pielea matură, cât și pentru cea tânără, ameliorând inflamațiile acesteia.

Ulei de Pequi (Caryocar Braziliensis (Pequi) Fruit Oil)

Pequi este un fruct foarte cunoscut în Brazilia, fiind bogat în fibre, carotenoide și vitamina A. Acesta are un conținut bogat de grăsimi monosaturate extrem de benefice, printre care acidul palmitic, acidul stearic, acidul linoleic și cel oleic. Astfel, uleiul conferă pielii o hrănire intensivă, fiind un regenerant puternic. De asemenea, uleiul are proprietăți antiseptice și antibacteriene, ajutând la estomparea iritațiilor. Având un conținut bogat de vitamina E, conferă un plus de luminozitate. 

 

În portofoliul de produse Plush Bio se regăsesc și formule pentru îngrijirea pielii corpului. 
Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă consecvența în a folosi o rutină pentru îngrijirea corpului atunci când ne dorim să îmbunătățim aspectul pielii sau să̆ o menținem elastică și catifelată.

Cum și pielea corpului are nevoie de regenerare, scrubul de corp va ajuta la îndepărtarea celulelor moarte. Scruburile pentru corp Plush Bio vă̆ ajută să̆ realizați o exfoliere blândă, în urma căreia pielea va rămâne catifelată, cu un aspect proaspăt și revitalizat.

Aplicate zilnic, dimineața și seara, după duș, unturile de corp Plush Bio vor conferi pielii un aspect catifelat și hidratat și vă vor surprinde cu mirosuri exotice. 

De asemenea, loțiunile de corp Plush Bio vor ajuta la stimularea sintezei de colagen și vor conferi un aspect catifelat și tonifiat pielii.

Uleiurile de corp Plush Bio sunt produse versatile care pot fi integrate cu succes în orice rutină de îngrijire a pielii. Aveți nevoie doar de puțin timp pentru a le aplica zilnic seara, după duș, iar apoi pielea dumneavoastră va căpăta un aspect catifelat și energizat.

Caprylic/ Capric Triglycerides, Cananga Odorata Flower Oil (Ylang - Ylang), Squalane, Caryocar Brasiliense Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Carapa Guaianensis (Andiroba) Seed Oil

toate tipurile de piele 

regenerează intensiv, hrănește
 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic, după duș (pe pielea uscată), prin masaj ușor, până la absorbția totală.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Recomandam sa folosesti impreuna cu

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari