La Reina - ulei pentru hrănirea intensivă a pielii Plush Bio

230 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

La Reina - ulei pentru hrănirea intensivă a pielii Plush Bio

Uleiul La Reina este o adevărată sursă de regenerare profundă pentru toate tipurile de ten, fiind în special recomandat pentru tenurile uscate sau deshidratate. În plus, extractul de mango, vitamina E si uleiul de Ylang Ylang contribuie la o hrănire în profunzime a pielii. 

Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:

Ylang ylang (Cananga Odorata Flower Oil)

Ylang-Ylang sau “Floarea florilor” are un miros floral dulce și copleșitor. Senzual și exotic, acesta este renumit pentru calitățile sale afrodisiace, iar floarea în sine evocă dragostea. Acest ulei are un impact pozitiv asupra spiritului, având un efect relaxant și calmant. Este potrivit pentru pielea matură, cât și pentru cea tânără, ameliorând inflamațiile acesteia.

Vitamina E (Tocopheryl Acetate)

Cunoscută drept vitamina frumuseții și ca fiind un antioxidant puternic, vitamina E contribuie la netezirea liniilor fine, prevenind apariția ridurilor. 

Extractul de mango (Magnifera Indica (Mango) Fruit Extract)

Extractul de mango este bogat în polifenoli, micronutrienți cu activitate antioxidantă, care ajută la restructurarea pielii, stimulând producția de colagen. De asemenea, bariera naturală de protecție a tenului este menținută de fitosteroli, compuși prezenți în structura acestui ingredient. 

Squalane 

Squalanul este una dintre cele mai comune lipide produse de celulele pielii noastre și este o parte importantă a secrețiilor de sebum. Și anume, există între 14 și 16% din el în secrețiile noastre de sebum. Este, de asemenea, un ingredient solubil în grăsimi, motiv pentru care este un ingredient cosmetic extrem de benefic daca este intergrat în formulele tip ulei.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

MANGIFERA INDICA FRUIT EXTRACT, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, FARNESOL, EUGENOL, ISOEUGENOL.

toate tipurile de ten

hrănește intensiv, regenerează, îmbunătățește elasticitatea pielii
 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică seara, pe tenul proaspăt curățat și loționat, până la absorbția totală.  

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari