La Reina - Unt de corp

290 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

La Reina - Unt de corp

Untul de corp La Reina este un ‘must have’ al oricărei doamne, care se poate aplică după baie, fiind un deliciu și un răsfăț pentru corpul dumneavoastră. Acesta vă va oferi o strălucire și o radianță aparte și va hrăni pielea dumneavoastră în profunzime. 

Ingrediente active/ Acțiuni specifice:

Ylang ylang (Cananga Odorata Flower Oil)

Ylang-Ylang sau “Floarea florilor” are un miros floral dulce și copleșitor. Senzual și exotic, acesta este renumit pentru calitățile sale afrodisiace, iar floarea în sine evocă dragostea. Acest ulei are un impact pozitiv asupra spiritului, având un efect relaxant și calmant. Este potrivit pentru pielea matură, cât și pentru cea tânără, ameliorând inflamațiile acesteia.
 

Unt de shea (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter)

Untul de shea conține acizi grași, precum cel oleic, stearic și linoleic, care oferă acestui ingredient proprietăți speciale, printre care amintim hidratarea, întrucât acesta formează un strat protector la suprafața pielii. Acesta catifelează și îmbunătățește elasticitatea, diminuând inflamațiile și iritațiile.
 

Unt de cacao (Theobroma Cacao Seed Butter)

Untul de cacao este bogat în agenți antioxidanți, vitamine și minerale. În componența sa se regăsesc acizii stearic, oleic, palmitic, linoleic, acizii grași esențiali Omega 6 și Omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, tocoferoli și fitosteroli, vitamina E. Untul obținut din boabele de cacao este cunoscut ca o formă concentrată de grăsime naturală. Se absoarbe ușor în piele hidratând, calmând și catifelând.

Beneficiile untului de cacao:

•combate ridurile;

•regenerează pielea;

•protejează pielea.

Cera Alba Wax, Cananga Odorata Flower Oil (Ylang - Ylang), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

toate tipurile de piele 

hrănește intensiv, conferă radianță & strălucire

Instrucțiuni de utilizare:  se aplică zilnic, după duș (pe pielea uscată), prin masaj ușor, până la absorbția totală.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari