Lapte demachiant / Apă de curățare cu ulei de măceșe și ulei de luminița nopții

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Lapte demachiant / Apă de curățare cu ulei de măceșe și ulei de luminița nopții

Folosind "Laptele demachiant / Apa de curățare cu ulei de măceșe și ulei de luminița nopții" veți îndepărtă machiajul și impuritățile de pe ten și în același timp veți conferi pielii nutrienții necesari pentru a regenera epiderma. Astfel, laptele demachiant facilitează îndepărtarea fondului de ten, a pudrei de fixare și a altor produse cosmetice, dizolvând impuritățile de pe ten, conferind pielii un aspect catifelat. Uleiul de măceșe și uleiul de luminița nopții ajută la îmbunătățirea nivelului de hidratare a pielii, echilibrează secreția de sebum și stimulează producția de colagen.

Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:

Ulei de măceșe (Rosa Moschata Seed Oil)

Uleiul de măceșe conține cantități mari de vitamina A și vitamina C, dar și de acizi grași esențiali precum acidul oleic, acidul linolenic și acidul palmitic. În ceea ce privește conținutul de vitamina C, uleiul de măceșe conține o concentrație mai mare din această vitamina decât o lămâie sau o portocală. Astfel, uleiul de măceșe ajută la îmbunătățirea nivelului de hidratare a pielii, echilibrează secreția de sebum și stimulează producția de colagen.

Ulei de luminița nopții (Oenothera Biennis Oil)

Uleiul de luminiță nopții este obținut din semințele florilor plantei originare din America de Nord. 
Numeroasele beneficii pe care acestea le datorează conținutului de acid gamma-linolenic (GLA). GLA este un acid gras Omega-6 care se găsește în uleiurile vegetale.
Îmbunătățește elasticitatatea, nivelul de hidratare, fermitatea și combate efectele radicalilor liberi. 

Vitamina E (Tocopheryl Acetate)

Vitamina E combate efectele radicalii liberi. În plus, protejează pielea de efectele factorilor de mediu precum: expunerea la soare fară factor de protecție, poluarea. 
În plus, vitamina E are numeroase beneficii în ceea ce privește hidratarea, întărind funcției de barieră a pielii.

Vitamina E este, de asemenea considerată un antiinflamator natural, ajutând la calmarea și regenerarea pielii. 

Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
Un singur strop de acid hialuronic poate reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă. Aceste capacități hidratante impresionante fac din acidul hialuronic una dintre principalele componente benefice ale tuturor tipurilor de produse de îngrijire a pielii. Acidul hialuronic funcționează umplând spațiile care separă celulele epidermei. Această creștere a nivelului apei din piele duce în mod natural la o piele mai hidratată, și, prin extensie, la o piele mai catifelată.

Aqua, PEG-10 Olive Glyceride Rosa Moschata Seed Oil, PEG-10 Olive Glycerides Onoethera Biennis Oil, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Piroctone Olamine

toate tipurile de ten

demachiază, curăță

Se aplică cu dischete, dimineața și seara sau ori e câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră. 

Agitați înainte de utilizare.

Evitați contactul cu ochii!

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Testat dermatologic!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari