'Late Night Serum' - Ser pentru nopți pierdute

245 RON

Cantitate

Stoc epuizat

"Late Night Serum" - Ser pentru nopți pierdute

Este exact ceea ce mai lipsește înaintea unei nopți ce se anunță a fi senzațională. Chiar dacă intenționezi să îți petreci noaptea în club, în cazino sau cu iubita, serul este port-bonheur-ul tău. Asta pentru că salvează tenul de la semnele oboselii, oxigenează intens și te face să arați și să te simți răvășitor. Este destinat tenurilor uscate, sensibile sau terne.

Despre ingredientele cheie din produs

Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)

Un singur strop de acid hialuronic poate reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă. Aceste capacități hidratante impresionante fac din acidul hialuronic una dintre principalele componente benefice ale tuturor tipurilor de produse de îngrijire a pielii. Acidul hialuronic funcționează umplând spațiile care separă celulele epidermei. Această creștere a nivelului apei din piele duce în mod natural la o piele mai hidratată, și, prin extensie, la o piele mai catifelată.

Extract de fructe (Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract)

Extractul de măr este un ingredient benefic pentru piele datorită compoziției sale bogate de fitochimicale. Acesta conține mai multe tipuri de flavonoide (de exemplu, catehine, flavanali și quercetină). Flavonoidele au un caracter antioxidant, putând să ajute la protejarea pielii de efectele radicalilor liberi, ale expunerii la razele UV, poluare și alți factori de mediu. Extractul de măr conține și pectină, un tip de fibre. Un studiu publicat în Jurnalul Internațional de Științe Cosmetice a scos in evidenta faptul că pectina din mere poate îmbunătăți funcția de barieră a pielii.

Extract de iasomie (Jasminum Auriculatum Flower Extract)

Uleiul esențial de iasomie este obținut din floarea de iasomie și este o aromă folosită adesea în industria parfumurilor. Parfumul său senzual nu poate trece neobservat. Este folosit atât în scop terapeutic, cât și afrodiziac.
Extractul de iasomie conține o serie de componente chimice benefice pentru piele. Conferă tenului un aspect proaspăt, asigură o hidratare naturală și profundă, are rol un rol protector fiind potrivit și pentru cele mai delicate și sensibile tipuri de ten.

Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Sodium Acrylates Copolymer/ Lecithin, Glycerin/Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Oligoelements/ Phenoxyethanol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Polianthes Tuberosa Flower Extract, Jasminum Auriculatum Flower Extract

uscat, sensibil, tern

restructurează, anti-rid

Se aplică dimineața și seara, maând ușor până la absorbția totală.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică după folosirea produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari