Mască hydrogel cu cărbune activ pur Plush Bio

49 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Mască hydrogel cu cărbune activ pur Plush Bio

Dacă doriți să rafinați aspectul porilor dilatați, să estompați punctele negre și să reduceți efectele factorilor de mediu asupra pielii cu siguranță masca hydrogel cu cărbune activ este opțiunea ideală. Masca se menține pe ten timp de 20 de minute. Apoi aspectul pielii va fi îmbunătățit vizibil.

Formula hydrogel permite absorbția rapidă a ingredientelor concentrate. Cărbunele activ îndepărteaza eficient impuritățile de pe piele, fără să absoarbă vitaminele și substanțele nutritive, contribuind la menținerea frumuseții și vitalității tenului.

Ușor de utilizat, masca hydrogel va completa cu succes rutina de îngrijire a tenului echilibrând secreția de sebum, conferind vitalitate și energie tenurilor grase, normale sau mixte.

Ingrediente Active/Actiuni Specifice:

Cărbunele activat este ingredientul perfect pentru purificarea pielii,  asigurând o îngrijire intensivă. Acesta acționează ca un magnet -  absoarbe excesul de sebum și impuritățile de la suprafață pielii în timp ce estompează imperfecțiunile, fără a afecta bariera protectoare a epidermei. 

Câteva dintre beneficiile pe care cărbunele activ le aduce pielii sunt:


 - curăță eficient tenul, fară însă a deshidrata pielea;
 - echilibrează tenurile grase; 
- ajută la rafinarea aspectului porilor dilatați; 
- poate avea efect detoxifiant; 
- ajută la diminuarea disconfortului creat de iritațiile ușoare; 
- îndepărtează eficient și rapid impuritățile; 
- ajută la îndepărtarea punctelor negre.
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

 

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

AQUA, GLYCERIN, CERATONIA SOLIQUA GUM, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, METHYL PARABEN, CHLORPHENESIN, CHARCOAL POWDER, ZEA MAYS STARCH, NATTO GUM.

toate tipurile de ten

ajută la rafinarea aspectului porilor dilatați și estomparea punctelor negre, antipoluare, oxigenare

Se aplică pe tenul proaspăt curățat. 

Se menține pe ten timp de 20 de minute.

Se îndepărtează, iar apoi se masează tenul cu mișcări blânde. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 5-15°C.

Gramaj: 270 +/- 5gr.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari