Acest produs nu este disponibil!

Mască hydrogel luminozitate / estompare pete pigmentare cu Alpinia White si Honeysuckle Plush Bio

49 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Mască hydrogel luminozitate / estompare pete pigmentare cu Alpinia White si Honeysuckle Plush Bio

Beneficiile măștilor faciale tip hydrogel

Beneficii:

  • Ten cu aspect vizibil îmbunătățit prin utilizarea în mod constant;
  • Moment de relaxare și răsfăț în doar 20 de minute, acasă;
  • Ușor de utilizat;
  • Formula hydrogel care permite absorbția rapidă a ingredientelor concentrate.

Alpinia Katsumadai Seed Extract

Originar din Asia, extractul de Alpinia Katsumadai conferă luminozitate pielii, ajutând la estomparea petelor cauzate de soare.

Honeysuckle Flower extract ( Lonicera Caprifolium ( Honeysuckle ) Flower Extract )

Are numeroase proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Principalii constituenți din această plantă sunt flavonoidele, saponinele triterpenoide și taninurile. Având un miros dulce, parfumat, chiar senzual, planta este folosită cu succes în aromaterapie. De asemenea, proprietățile sale antiseptice și antiinflamatorii îl transformă într-o opțiune excelentă pentru îngrijirea pielii. 

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

 

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Aqua, Glycerin, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Lonicera Caprifolium ( Honeysuckle ) Flower Extract, Linalool, Benzyl Benzoate, Alpinia Katsumadai Seed Extract, Hydroxycitronellal, Geraniol. 

toate tipurile de ten

ajută la estomparea petelor pigmentare, conferă luminozitate tenului

Se aplică pe tenul proaspăt curățat. 

Se menține pe ten timp de 20 de minute.

Se îndepărtează, iar apoi se masează tenul cu mișcări blânde. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 5-15°C.

Gramaj: 270 +/- 5gr.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospețimea produselor Plush BIO, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari