Melatonină 1 mg Moș Ene pe la gene - capsula pentru un somn mai bun

39 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Melatonină 1 mg Moș Ene pe la gene - capsula pentru un somn mai bun

Ingredientul de bază al suplimentului „Moș Ene pe la gene„ este Melatonina, un hormon natural denumit și „hormonul somnului„. Acest supliment este un atenuant eficace al tulburărilor de somn, reglează ritmul cardiac.
Melatonina scade iritabilitatea acumulată în timpul zilei, susține sistemul nervos și menține sănătatea psihică. Oferă echilibru metabolismului hormonal și sprijină sistemul imunitar.
Melatonina susține funcționarea normală a sistemului endocrin, aceasta stimulând eliberarea hormonilor sexuali feminini. Are un caracter antioxidant susținând structura celulară.
„Moș Ene pe la gene” are ca acțiune benefică asupra organismului impiedicarea hormonilor energetici activi favorizând ca resursele organismului să se poată regenera.

Importanța suplimentul alimentar „Moș Ene pe la gene„ pe bază de Melatonină:

  • oferă suport în depresiile sezoniere;
  • reglează perioada normală de somn;
  • suport în perioada menopauzei.

Supliment alimentar

Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare)

30 capsule moi

Cantitate neta: 14,4 g

Notificat SNPMAPS nr. AA14288/ 2020

Ingrediente: ulei de soia; capsula (gelatina, glicerol, apa purificata, dioxid de titan); agent de glazurare (ceara de albine); melatonina – 1 mg.

toate tipurile de piele

Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi ( efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare )

 

Mod de Utilizare:1 capsulă zilnic, înainte de culcare

A nu se lasă la îndemăna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra în ambalajul original, în locuri uscate, ferite de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei.

A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, de către copii. A nu se consuma de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari