Micellar foam - hydra control/ Spumă micelară - ten uscat, deshidratat, 200 ml Plush Bio

119 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Spuma micelară - hydra control - ten uscat, deshidratat

Începând cu textura care răsfață epiderma și  continuând cu senzația de confort pe care o conferă, spumele micelare sunt o promisiune de energie și nutriție, dar și un element esențial pentru un ritual de calitate atunci când vine vorba de curățarea tenului. 

Pentru tenurile uscate, deshidratate găsirea unui produs ideal pentru curățarea tenului este adesea o misiune dificilă. Spuma micelară de curățare hydra control a fost concepută pentru tenurile care au nevoie de hidratare prin excelență. Textura blândă a produsului acoperă delicat epiderma și curăță eficient impuritățile și machiajul, fără însă a interfera cu mecanismul natural de apărare al pielii.
Extractul de violetă conferă o notă delicată de parfum produsului, iar asociat cu acidul hialuronic și vitamine E are efect fortifiant și reparator. După utilizare, tenul se vă bucura de o senzație de confort și răsfăț.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

AQUA,    POLYGLYCERYL  -  4 LAURATE/SEBACATE,  POLYGLYCERYL  –  6  CAPRYLATE/CAPRATE, TOCOPHERYL  ACETATE,  HYALURONIC  ACID,  PHENOXYETHANOL, GLYCERYL  LAURATE,  PIROCTONE  OLAMINE,  VIOLA  ODORATA  LEAF EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE.

uscat, deshidratat

curăță, demachiază, hidratează

Instrucțiuni de utilizare:  A se folosi dimineața și seara. Agitați înainte de utilizare. Spumați o cantitate suficientă de produs în mâini și apoi aplicați pe ten și decolteu masând ușor, cu mișcări circulare. Ulterior clătiți cu apă călduță din abundență.

După utilizare este recomandată folosirea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 200 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Testat dermatologic! 


Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari