Acest produs nu este disponibil!

Micellar foam - redness control/ Spumă micelară - control roșeață, 150 ml Plush Bio

99 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Spumă micelară - control roșeață, 150 ml

 

Începând cu textura care răsfață epiderma și  continuând cu senzația de confort pe care o conferă, spumele micelare sunt o promisiune de energie și nutriție, dar și un element esențial pentru un ritual de calitate atunci când vine vorba de curățarea tenului. 

Extractul de tei este un agent antiinflamator natural îmbunătățind aspectului pielii, calmând și relaxând epiderma. De aceea, spuma micelară dedicată tenului sensibil, care se înroșește ușor are la bază apa de tei extrasă proaspăt în laboratorul Plush Bio. Astfel, flavonidele și glicozidele din extractul de tei sunt încorporate în textura blândă tip spumă a produsului pentru a conferi și celor mai sensibile tenuri o experiență unică de curățare. Produsul este îmbunătățit cu acid hialuronic care va preveni uscarea pielii ajutând epiderma să își mențină aspectul elastic și catifelat.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

AQUA,    POLYGLYCERYL  -  4 LAURATE/SEBACATE,  POLYGLYCERYL  –  6  CAPRYLATE/CAPRATE, TOCOPHERYL  ACETATE,  HYALURONIC  ACID,  PHENOXYETHANOL, GLYCERYL  LAURATE,  PIROCTONE  OLAMINE,  PROPYLENE  GLYCOL, TILIA CORDATA FLOWER EXTRACT, WATER.   

sensibil, uscat, deshidratat, piele care se înroșește

curățare, demachiere, ajută la estomparea roșeții

Instrucțiuni de utilizare: A se folosi dimineața și seara. Agitați înainte de utilizare. Spumați o cantitate suficientă de produs în mâini și apoi aplicați pe ten și decolteu masând ușor, cu mișcări circulare. Ulterior clătiți cu apă călduță din abundență.

După utilizare este recomandată folosirea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 150 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Testat dermatologic! 


Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari