NE CADE PARUL! NE RADEM IN CAP, NE FRECAM CU USTUROI SAU NE ACOMODAM CU SITUATIA?

Caderea parului la femei este, cu siguranta, la fel de frustranta ca si lipsa erectiei la domni. Pentru ca, inca din primele basme pe care ni le citeau bunicii, Ileana Cosanzeana avea, pe langa blond un platinat, o coada groasa cat bratul lui Fat Frumos. Sau, mai rau, Alba ca Zapada, bruneta si iubita de fix 7 pitici, avea parul negru ca abanosul si, evident, lung pana-n pamant. Asa ca, mitul parului lung si sexi ne bantuie din copilarie.Totusi, nu toate avem norocul sa fim chiar asa de inzestrate de la natura. Ce facem atunci? Eu tin minte, cu amuzament acum, si cu frustrare in trecut, cum eram tunsa regulamentar, baieteste, inca de mica mititica. Asta ca sa “aiba fata parul des”.
Evident, miracolul a intarziat sa apara. Asa ca, in timpul facultatii si mai mult dupa, parul meu a devenit mai rar, mai lipsit de volum si, din pacate, mai lipsit de stralucire. Deci, mitul cu rasu-n cap, clar, nu functioneaza.
Stiintific vorbind, tendinta de caderea a parului are cauze hormonale, in cea mai mare pondere, cauze endocrine in cazul unei tiroide dereglate sau cauze mecanice, in momentul in care agresam radacina cu vopsituri repetate si produse de ingrijire neadecvate.O alta cauza a alopeciei este infectarea scalpului cu diferite ciuperci, atunci alopecia avand un contur regulat, de marimea unui ban, cu limite extensibile.
Tratamentele pentru pierderea parului sunt variate, majoritatea cu efecte scazute si limitate in timp. Una din moleculele clasice de tratare a alopeciei este minoxidrilul, dar el se adreseaza in general alopeciei androgine, adica domnilor. Insa, in ultimul timp, cea mai completa si activa molecula adresata tratamentului de regenerare a foliculului pilos este, cu siguranta, molecula de Capixyl. Un tratament inovator, cu studii clinice multiple, ce regenreraza, reface si intareste radacina firului de par.
Pentru ca la #Plush credem in cele mai inovative tehnologii, si pentru ca noi sustinem rezultatele cu studii clinice ale moleculelor active, am creat gama de regenerare a parului, Love your hair. Molecula care se regaseste in aceste produse este Capixyl by Lucas Meyer, molecula premiata de cel mai mare forum international, In-cosmetics. Si, pentru ca in farmacie este un dicton: “Doza face drogul”, am decis sa impingem limita de concentratie cu un punct peste maxima folosita in general, asa ca formula noastra are o concentratie de 6% ingredient activ Capixyl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading...