Dragi Plushers,

Pentru că am considerat întotdeauna că trebuie să onorez încrederea dumneavoastră numai cu respect și reverență, v-am pregatit o surpriză. Noile game structurate pentru îngrijirea tenului, corpului și părului sunt aici pentru a vă ușura rutinele de înfrumusețare.
 
Beauty DNA by pharm. Ioana Marinescu va căpăta o nouă structură, îmbunătățită și inovativă, doar pentru dumneavoastră, din suflet. Astfel, vă introducem în noul univers Plush, un univers al rafinamentului, eleganței și sensibilității, în care penele colorate Plush vor deveni ghidul dumneavoastră de îngrijire.
 
Alegeți-vă produsele favorite din fiecare gamă și fiți pregătiți pentru o experiență unică! Plush reprezintă mai mult decât produse naturale concepute din ingrediente premium: este experiența dumneavoastră unică, dragii noștri Plushers.
Pasul 1 – Curățare Inițială
Dimineața și seara începeți prin a îndepărta praful, poluarea, excesul de sebum sau micile impurități de pe ten. Puteți alege dintr-o varietate de produse, precum creme demachiante sau spume de curățare, cât și geluri demachiante sau pre-cleanser.
Pasul 2 – Curățare în profunzime & Tonifiere
Continuați procesul de curățare cu apa micelară & tonică preferată, specifică tenului dumneavoastră. Veți regla pH-ul pielii, iar procesul de curățare va fi complet.
Pasul 3 – Seruri & Elixire
Serurile și elixirele prezintă cheia către o piele sănătoasă și radiantă. Acum puteți să le alegeți pe cele potrivite tipului dumneavoastră de ten și puteți opta pentru efectul
Pasul 4 – Uleiuri
Hrănirea tenului reprezintă secretul întineririi pielii, iar uleiurile de la Plush, prin compoziția lor (ulei de pracaxi, andiroba, pequi, tamanu și multe altele) vor susține procesul de regenerare în profunzime.
Pasul 5 – Creme
Cremele de la Plush s-au născut din pasiune și muncă neîncetată. Potrivite pentru diferite tipuri de ten, acestea completează molecula dumneavoastră unică de ADN al frumuseții.
Pasul 6 – Îngrijire ochi
Fiind cea mai sensibilă zonă a tenului, zona perioculoară are nevoie de o îngrijire aparte. Produsele de la Plush au grijă ca oboseala și stresul de la muncă sau nopțile nedormite să nu își pună amprenta asupra sănătății tenului. Nu neglijați niciodată puterea unei priviri.
Pasul 7 – Îngrijire specifică
Există momente în care tenul dumneavoastră are nevoie de o îngrijire specifică. Aici puteți găsi diferite tipuri de produse (creme, spray-uri, drops-uri și multe altele) fără de care tenul dumneavoastră nu poate să reziste în anumite condiții de stres.
Pasul 8 – Scruburi & Exfoliante
Rutina dumneavoastră se apropie de final cu ajutorul scruburilor și exfoliantelor de la pasul 8! Alegeți aromele naturale favorite pentru o detoxifiere și o exfoliere mecanică sau enzimatică de neuitat.
Pasul 9 – Măști
După eliminarea celulelor moarte de pe ten, regenerați pielea cu ajutorul măștii preferate, o nebuloasă de uleiuri esențiale, atent alese pentru cele mai exigente gusturi și cerințe.
Suplimente
Pentru că frumusețea vine din interior și se manifestă în exterior, am formulat gama de suplimente, cu ajutorul căreia vom îmbunătăți diferite aspecte de care nu sunteți mulțumiți (de exemplu, producția de colagen).
Produse Make-up
Pentru momentele în care simțiți nevoia de a vă accentua trăsăturile, am conceput gama de make-up, care prin ingredientele naturale, lipsite de siliconi, vă va oferi o radianță aparte.
Gama de păr & Gama de corp
Pentru că frumusețea vine din interior și se manifestă în exterior, am formulat gama de suplimente, cu ajutorul căreia vom îmbunătăți diferite aspecte de care nu sunteți mulțumiți (de exemplu, producția de colagen).
Orice îmbunătățire pe care o aducem familiei Plush vine din suflet, pentru că ne dorim să rămânem cei mai buni, pentru dumneavoastră.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată!
Cu dragoste și respect,
Pharm. Ioana Marinescu
 

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari