Peeling Acasă Plush Bio

470 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Peeling Acasă Plush Bio
 
 Ingrediente active: 20% acid azelaic
10% acid glicolic
10% acid lactic
10% vitamina C
1% acid hialuronic
0.5% acid salicilic
0.1% lime
 
Sugerăm să aplicați Peeling Acasă o dată pe săptămână, pe față, decolteu și gât pentru a conferi pielii dumneavoastră luminozitate, a stimula procesul de colageneză și a ajuta la estomparea cicatricilor și a imperfecțiunilor acneice. 
Unul din ingredientele de bază ale produsului, acidul azelaic ajută la estomparea imperfecțiunilor tenului, la estomparea petelor, îmbunătățește textura pielii, diminuează aspectul porilor dilatați și ajută la obținerea unui aspect catifelat și luminos al tenului. 
În plus, acidul azelaic posedă numeroase calități pentru ten fiind compatibil cu orice tip de piele. În acest sens, diminuează efectul factorilor care sensibilizează pielea și are efect antioxidant. Conjugarea cu vit. C, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, ajută epiderma să lupte împotriva efectelor radicalilor liberi, o protejează de efectele nocive ale factorilor de mediu și conferă luminozitate tenului. Iar folosirea acidului hialuronic în această formulă de Peeling conferă produsului calități care pot ajuta la îmbunătățirea elasticității pielii.

Indicații: Peeling ACASĂ Plush este indicat ca aplicare topică pentru estomparea imperfecțiunilor, hiperpigmentării, cicatricilor.

 
Nu se recomandă aplicarea produsului Peeling ACASĂ Plush sau continuarea utilizării acestuia în prezența pielii iritate (de exemplu eritem, descuamare, prurit, insolații etc.) înainte ca aceste simptome să regreseze. La anumiți indivizi sensibili, Peeling ACASĂ Plush poate induce fenomene locale severe ca: eritem, tumefiere, prurit, senzație de căldură, arsură sau usturime, pustule, cruste și/sau descuamare, pe porțiunea de aplicare. Dacă gradul de iritație locală se menține, persoana va fi instruită fie să aplice produsul cu o frecvență mai mică, fie să întrerupă temporar aplicarea. Dacă persoana dezvoltă o iritație severă sau persistentă, acesta va fi sfătuit să întrerupă complet aplicarea produsului. Condițiile climaterice extreme, cum ar fi vântul, frigul și umiditatea scăzută, pot irita zona unde se aplică Peeling ACASĂ Plush și pot determina uscarea acesteia. Expunerea la radiațiile solare, incluzând lămpile cu lumină ultravioletă, pot provoca o iritare suplimentară. O persoană care se expune considerabil radiațiilor solare prin obligațiile profesionale și/sau orice persoană sensibilă inerent la radiațiile solare, va lua precauții speciale. Când expunerea la radiațiile solare nu poate fi evitată, se recomandă utilizarea produselor și a îmbrăcăminții de protecție solară pe suprafețele pe care se aplică produsul.
 
Expunerea la soare și/sau solar: Nu se recomandă expunerea la soare sau solar în timpul rutinei cu produsul Peeling ACASĂ.
Recomandăm aplicarea produsului Confort Extrem - Protecție Minerală UV +++ zilnic dimineața în timpul rutinei cu produsul Peeling ACASĂ.
 
Administrare: Adulți: Peeling ACASĂ Plush se va aplica o dată pe săptămână prin frecare pe pielea de pe ten și corp (decolteu, gât, brațe, mâini) și se lasă să acționeze timp de 1 minut.  După, produsul se înlătură cu o formulă blândă de apă micelară (apa micelară cu extract de tei sau iasomie) sau cu apă călduță. Ulterior se va aplica uleiul First Aid Oil sau Nectarius și crema de regenerare cu miere de Manuka sau o cremă de regenerare intensivă Plush (Vaccin Anti-Aging). Se va aplica o cantitate minimă de produs, suficientă pentru a acoperi suprafața pielii, utilizând recipientul de silicon aflat la baza ambalajului în care se află produsul. Nu se recomandă utilizarea unui alt recipient sau ustensilă de aplicare în afară de cea în care produsul este ambalat. Se va evita suprasaturarea deoarece excesul de produs ar putea să pătrundă în ochi, în șanțurile nazogeniene sau alte suprafețe care nu sunt prevăzute.
 
! A nu se aplica în ziua în care aplicăm crema Retinil 0.1%, alte tipuri de retinoizi, serul cu acid azelaic, serul Snow White sau crema Be White.
 
! A nu se aplica în paralel cu alte produse/ proceduri similare (produse/ proceduri tip peeling). 
 
Aplicarea Peeling ACASĂ Plush poate produce o senzație tranzitorie de căldură sau o usturime ușoară. Atunci când se administrează conform recomandărilor, Peeling ACASĂ Plush poate produce un eritem ușor, asemănător cu cel al insolațiilor ușoare. În cazurile în care este necesar să se întrerupă temporar rutina sau să se reducă frecvența de aplicare, produsul se va relua sau frecvența de aplicare va fi crescută, numai atunci când persoana va fi capabilă să tolereze produsul. Excesul aplicării de Peeling ACASĂ Plush nu determină rezultate mai rapide sau mai bune. De fapt, se poate produce o înroșire puternică, descuamare sau disconfort. Dacă are loc accidental o aplicare în exces sau prin utilizare supraentuziastă, aplicarea de Peeling ACASĂ Plush se va întrerupe câteva zile înainte ca rutina să fie reluată.
Înainte de aplicarea produsului Peeling ACASĂ Plush, suprafețele pe care trebuie aplicat produsul vor fi curățate în întregime, cu o formulă de loțiune de curățare blândă (extract de tei sau iasomie). Suprafața tratată se va spăla nu mai mult de două ori pe zi. După spălare, pielea se va usca ușor și complet, prin tapotare, fără a o șterge. Suprafețele de piele care se aplică se vor lăsa să se usuce cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de aplicarea Peeling ACASĂ Plush. În timpul rutinei cu Peeling ACASĂ Plush se pot utiliza cosmetice și produse hidratante, dar suprafețele de piele pe care se aplică, se vor curăța în întregime înainte de a se aplica Peeling ACASĂ Plush. Se vor evita produsele de toaletă astringente. În vederea minimalizării potențialului de iritare adițională a pielii, se vor lua măsuri de evitare a contactului cu ochii, pleoapele, șanțurile nazogeniene, gura, mucoasele sau alte suprafețe care nu se prevăd pentru aplicare. Persoanele vor avea grijă în a îndepărta părul excesiv în mod obișnuit (de exemplu prin smulgere, electroliză, depilare), dar se vor evita aceste procedee cu 5 zile înainte și în ziua aplicării produsului Peeling ACASĂ Plush, deoarece acestea pot avea ca rezultat iritarea pielii. Soluțiile de ondulare permanentă, preparatele fixative, săpunurile medicinale și șampoanele, pot irita chiar și pielea normală. Se vor utiliza cu precauții astfel ca aceste produse să nu intre în contact cu pielea pe care se aplică  Peeling ACASĂ Plush.
 
Reacții adverse posibile: Este de așteptat un anumit grad de iritație locală pe anumite tenuri de ten, cu precădere cele sensibile. Cele mai obișnuite reacții adverse semnalate sunt: uscarea pielii, arsura, usturimea, senzația de căldură, eritem, prurit, înroșirea pielii, descuamarea.
 
! Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și aplicați conform schemei indicate !
 
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Cum se foloseste produsul?

AQUA, AZELAIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, LACTIC ACID, GLYCOLIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, PHOSPHOLIPIDS, SODIUM HYALURONATE, SALICYLIC ACID, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, ASCORBYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, CITRUS AURANTIFOLIA SEED OIL, GLYCERYL LAURATE, PIROCTONE OLAMINE.

toate tipurile de ten în afară de cel sensibil 

luminozitate, cicatrizare, estompează imperfecțiunile

Instrucțiuni de utilizare: se aplică o dată pe săptămână, pe față, decolteu și gât, masând ușor cu peria de silicon atașată de recipient. Se lasă să acționeze timp de 1 minut, după care se curăță prin tamponare, folosind Apa Micelară și Tonică - extract proaspăt de tei (Pasul2). Se aplică First Aid Oil (Pasul 4), după care Crema cu Miere de Manuka (Pasul 7). 
 
Contraindicații: A nu se folosi în cazul în care există hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredientele componente.
 
A se evita contactul cu ochii!

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 100 ml

Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului. Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

Astfel, înainte de utilizarea produsului, vă recomandăm să citiți cu atenție pe ambalaj ingredientele pe care le conține, iar în măsura în care vă știți alergic la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari