Acest produs nu este disponibil!

Pink Clay Mask - mască cu argilă roz Plush Bio

129 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Pink Clay Mask - mască cu argilă roz Plush Bio
 
Într-o rutină normală, masca facială ar trebui să fie o obișnuință. Așa că, pentru doamnele cărora le pasă de felul în care își îngrijesc tenul, am ales să formulăm o mască anti-age complexă, care să regenereze total epiderma. Este o alegere foarte bună pentru tenurile cu pori dilatați sau pentru tenurile mature.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Unt de cacao (Theobroma Cacao Seed Butter)
 
• Untul obţinut din boabele de cacao aparține grăsimilor vegetale și conferă excelente proprietăți nutritive și emoliente preparatelor cosmetice în care este inclus.
 
Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
 
• Acest tip de ulei este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Acești compuși activi au o acțiune specifică în organism, ce pot provoca o serie de reacții pozitive. Principalele proprietăți ale uleiului de cocos sunt cele antimicrobiene, antibacteriene și antifungice.
 
Unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter)
 
• Conține acizi grași (dintre care predomină acidul oleic, stearic și linoleic) cărora untul de shea le datorează proprietățile sale speciale: acelea de a păstra hidratarea pielii formând la suprafața acesteia un film protector, de a catifela și de a menține elasticitatea pielii, diminuând inflamațiile și iritațiile.
 
Argila roz (Montmorillonite)
 
Argila are efect antimicrobian, curăță tenul în profunzime, îi conferă strălucire și catifelare. Efectele argilei și a preparatelor cu argilă asupra tenului sunt excepționale, iar acesta este un domeniu de aplicații unde efectele se obțin relativ ușor, uneori imediat și dau rezultate vizibile.
 
Ulei de floarea soarelui (Helianthus Annuus Seed Oil)
 
Proprietățile emoliente ale uleiului de floarea-soarelui ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii. Bogat în carotenoide, vitamine (A, C şi D), uleiul de floarea-soarelui hrănește și protejează pielea. Acest ulei poate fi folosit pentru tratarea acneei și calmarea eczemelor, pielii iritate sau inflamate. Uleiul de floarea-soarelui este rapid absorbit de piele, fără să blocheze porii.
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Aqua, Cocos Nucifera Oil,  Kaolin Illite Montmorillonite, Theobroma Cacao Seed Butter, Sodium Acrylates Copolymer, Hydrogenated Polyisobutene/ Phospholipides, Polyglyceryl-10 Stearate/ Hellianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii Shea Butter

matur, pori dilatați 

previne îmbătrânirea pielii, închide porii

Instrucțiuni de utilizare: se aplică de două ori pe săptămână, timp de 20 de minute. Se curăță cu apă călduță.

A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 75 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sint influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari