Fondator Plush – BIOcosmetics

By Ioana Marinescu

Plush este mai mult decât un concept cosmetic, este o experiență dermatologică! Creatoarea produselor Plush este farmacist, profesor de chimie și tehnologie farmaceutică și, de asemenea, doctorând în Inginerie Chimică cu aplicații în Cosmetologie. Îmbinând aceste studii cu cercetarea, cea care crează produsele Plush duce la grad de artă munca de laborator, având ca rezultat produse high class de îngrijire dermato-cosmetică.
Pasionată de valorile clasice, Farm. Ioana Marinescu îmbină formulările galenice de tip ‘old fashioned recipes’ cu cele mai moderne cercetări în domeniul dermatologiei și chimiei moleculare farmaceutice.
Astfel, standardul de calitate al produselor Plush este unul pentru cele mai exigente pretenții, pentru cele mai sensibile tenuri și pentru cele mai mari orgolii.

 

Ce înseamnă PLUSH?

În dicționarul englez-urban, Plush înseamnă luxos, fabulos, moale ca mătasea și cașmirul la un loc…
În dicționarul nostru de acum, Plush va însemna ADN-ul frumuseții. Pentru că, dacă ar fi să descriem starea Plush, ea ar fi emoția lăsată de contemplarea unui Picasso, adrenalina născută dintr-un zbor cu parașuta și bucuria unei flori găsite dimineața pe pernă.

PLUSH s-a născut din dorință!

Dorința de a fi frumoasă fără Photoshop, fără make-up, fără plastie…
Dorința de a fi frumoasă ca atunci când ești îndrăgostită și te trădează ochii… Dorința de a sta în pat dimineața până se trezește el,
fără nevoia de a fugi în baie pentru un scurt retuș cu fond de ten și lipgloss.

De ce Plush Luxury BIOcosmetics??

Pentru că frumusețea este un lux. Ea nu are vârstă și este, în esență, o emoție!
Da Vinci spunea că ,, SIMPLICITY IS THE ULTIMATE SOPHISTICATION“, iar Plush înseamnă toate la un loc: ingrediente pure, naturale și bio înnobilate cu tehnologii de ultimă oră!
Pentru că încrederea în sine este un amestec de endorfine și feromoni, toate cremele Plush sunt parfumate cu petale de flori exotice, crescute în insule scăldate de ocean și sărutate de ploi tropicale.

Tu esti unica!

Pielea ta este oglinda emoțiilor, împlinirilor, tristeților și grijei tale față de propria persoană. Ca și tine, ea necesită atenție, îngrijire, perseverență. Fiind cel mai mare organ uman, pielea reflectă toate schimbările bune și rele din organism. Ea arată prima dată semne care pot dezvălui o boală, funcționalitatea deficitară a unui organ sau o carență din organismul nostru. Înțelegând-o vei afla răspunsuri despre tine, despre frumusețea ta, despre binele de care ai nevoie. Hrănind-o, îi vei prelungi emoțiile, bucuriile, tinerețea. Iar pentru asta am creat biocosmeticele PLUSH. Pentru că pielea ta are nevoie de energie și hrană vie, pură, din inima naturii.

Plush se rezuma la o filosofie simpla:

Tot ce folosim pentru îngrijirea pielii ar trebui să fie atât de natural și bun încât să poată fi mâncat!

Astfel, noi credem că ingredientele pe care le utilizăm trebuie să aibă cele mai înalte grade de puritate farmaceutică:
să fie naturale, să fie lipsite de parabeni, conservanți chimici, coloranți sintetici și alergeni.

De asemenea, noi iubim la nebunie animalele.Așa că niciun ingredient din componența produselor noastre nu a fost testat pe animale și nu le-a adus vreo suferință acestora!

Pentru că superlativul nostru este respectul față de consumator, am investit în ambalaje de sticlă, elegante, luxoase, care respectă normele agreate ECOCERT și din plastic satinat, biodegradabil.