Fondator Plush – BIOcosmetics

By Ioana Marinescu

Plush este mai mult decat un concept cosmetic, este o experienta dermatologica!
Creatoarea produselor Plush este farmacist, profesor de chimie si tehnologie farmaceutica si, de asemenea, doctorand in Inginerie Chimica cu aplicatii in Cosmetologie. Imbinand aceste studii cu cercetarea, cea care creaza produsele Plush duce la grad de arta munca de laborator, avand ca rezultat produse high class de ingrijire dermato-cosmetica.
Pasionata de valorile clasice, farmacist Ioana Marinescu imbina formularile galenice de tip  ‘old fashioned recipes’ cu cele mai moderne cercetari in domeniul dermatologiei si chimiei moleculare farmaceutice.
Astfel, standardul de calitate al produselor Plush este unul pentru cele mai exigente pretentii, pentru cele mai sensibile tenuri si pentru cele mai mari orgolii.

 

Ce inseamna PLUSH?

In dictionarul englez-urban, Plush inseamna luxos, fabulos, moale ca matasea si cashmirul la un loc…

In dictionarul nostru de acum, Plush va insemna ADN-ul frumusetii. Pentru ca, daca ar fi sa descriem starea Plush.
Ea ar fi emotia lasata de contemplarea unui Picasso, adrenalina nascuta dintr-un zbor cu parasuta si bucuria unei flori gasite dimineata pe perna.

PLUSH s-a nascut din dorinta!

Dorinta de a fi frumoasa fara Photoshop, fara make-up, fara plastie…
Dorinta de a fi frumoasa ca atunci cand esti indragostita si te tradeaza ochii… Dorinta de a sta-n pat dimineata pana se trezeste el,
fara nevoia de a fugi in baie pentru un scurt retus cu fond de ten si lipgloss.
De ce Plush Luxury BIOcosmetics??
Pentru ca frumusetea este un lux. Ea nu are varsta si este, in esenta, o emotie!
Da Vinci spunea ca” SIMPLICITY IS THE ULTIMATE SOPHISTICATION“!
Iar Plush inseamna toate la un loc: ingrediente pure, naturale si bio innobilate cu tehnologii de ultima ora!

Si pentru ca increderea in sine este un amestec de endorfine si feromoni, toate cremele Plush sunt parfumate cu petale de flori exotice,
crescute in insule scaldate de ocean si sarutate de ploi tropicale.

Tu esti unica!

Pielea ta este oglinda emotiilor, implinirilor, tristetilor si grijei tale fata de propria persoana. Ca si tine, ea necesita atentie, ingrijire, perseverenta. Fiind cel mai mare organ uman, pielea refelcta toate schimbarile bune si rele din organism. Ea arata prima data semne care pot dezvalui o boala, functionalitatea deficitara a unui organ sau o carenta din organismul nostru. Intelegand-o vei afla rasunsuri despre tine, despre frumusetea ta, despre binele de care ai nevoie. Hranind-o, ii vei prelungi emotiile, bucuriile, tineretea. Iar pentru asta am creat biocosmeticele PLUSH. Pentru ca pielea ta are nevoie de energie si hrana vie, pura, din inima naturii.

Plush se rezuma la o filosofie simpla:

Tot ce folosim pentru ingrijirea pielii ar trebui sa fie atat de natural si bun incat sa poata fi mancat!

Astfel, noi credem ca ingredientele pe care le utilizam trebuie sa aiba cel mai inalt grad de puritate farmaceutica,
sa fie naturale, sa fie lipsite de parabeni, conservanti chimici, coloranti sintetici si alergeni!

De asemeni, noi iubim la nebunie animalele.
Asa ca nici un ingredient din componenta produselor noastre nu a fost testat pe animale si nu le-a adus vreo suferinta acestora!
Iar pentru ca superlativul nostru este respectul fata de consumator, am investit in ambalaje de sticla, elegante, luxoase, care respecta normele agreate ECOCERT si din plastic satinat, biodegradabil.