'Polish Guys' - Scrub pentru bărbați antioxidant pentru ten și corp cu lavă vulcanică și vit. C

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

"Polish Guys" - Scrub pentru bărbați antioxidant pentru ten și corp cu lavă vulcanică și vit. C

Exfolierea ar trebui să fie un gest cotidian în ritualul de îngrijire. Iar pentru o experiență intensă de detoxifiere, am formulat un scrub care să facă o exfoliere macanică prin particulele organice delicate, oferind astfel o regenerare totală și intensă a epidermei. Se recomandă utilizarea scrub-ului de două ori pe săptămână, evitând zona ochilor. Aplicarea scrub-ului trebuie să fie delicată, urmată de o clătire abundentă cu apa călduță.

Despre ingredientele cheie din produs

Vitamina C

Vitamina C se numără printre activele esențiale în ceea ce privește îngrijirea pielii. Un puternic antioxidant, îmbunătățește fermitatea pielii, stimulează producția de colagen, conferă luminozitate tenului.

Unt de cacao (Theobroma Cacao Seed Butter)

Datorită conținutului bogat de nutrienți, untul de cacao protejează, hrănește și hidratează pielea,  îmbunătățind elasticitatea acesteia. Conținutul bogat de acizi grași și antioxidanți din untul de cacao ajută la calmarea iritațiilor și eliminarea roșeții pielii.

Vitamina E

Are un impact benefic asupra celulelor corpului: stimulează producția de colagen, ajută la accelerarea proceselor de cicatrizare.

Pumice, Theobroma Cacao Seed Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Tocopheryl Acetate, Water & Phospholipids & Ascorbyl Palmitate

toate tipurile de piele

curăță intensiv, regenerează, stimulează producția de colagen

Se aplică de două ori pe săptămână, masând produsul pe toată suprafața tenului/corpului.

A se evita contactul cu ochii.

Mod de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 200 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea produselor noastre.

Pentru a păstra prospețimea produselor, le fabricăm în loturi mici și de aceea este posibil să existe diferențe de textură și culoare, în funcție de lotul din care fac parte. Aceste diferențe sunt influențate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale și este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele noastre pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
În situația în care observați o reacție alergică după folosirea produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari