Cremă Demachiantă – iasomie, tuberoze

119.00 lei

  • Descriere
    Cremă Demachiantă – iasomie, tuberoze
    Demachiantul cremă cu tuberoze și iasomie poate fi utilizat atât dimineața, cât și seara pentru înlăturarea produselor cosmetice de pe ten. Aroma plăcută, intensă a tuberozelor potențată de mirosul dulce al florilor de iasomie ne poartă olfactiv către o grădină luxuriantă.

    Instrucțiuni de utilizare: crema demachiantă se folosește dimineața și seara (sau ori de câte ori este nevoie) pentru a curăța tenul și/sau a îndepărta machiajul prin masaj ușor. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.
    A se păstra la temperatura camerei.

    INGREDIENTE ACTIVE / PROPRIETĂȚI:

    Ulei de migdale (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)
    Uleiul de migdale este extras și folosit încă din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este demonstrat de menționarea sa în manualele de medicină din timpurile medievale.
    Uleiul de migdale se obține prin presarea la rece a migdalelor dulci, păstrându-se astfel nealterate toate caracteristicile naturale. Conține acizi grași, vitamine (mai ales B şi E), proteine și săruri minerale (calciu, magneziu, fier, zinc etc). Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele sensibile. Regenerează, revitalizează pielea și îi reface PH-ul, lăsând-o relaxată şi netedă. Este eficient în tratarea acneei, dar și a iritațiilor.

    Uleiul de ricin (Ricinus Communis Seed Oil)
    Uleiul de ricin este bogat în acizi grași care ajută pielea să devină catifelată și netedă.
    Trigliceridele care se găsesc în uleiul de ricin sunt foarte utile în îndepărtare impurităților de pe piele.

    Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
    Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.

    Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
    Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cosos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate.
    Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant, catifelând pielea și oferindu-i luminozitate și strălucire.
    Absolut de tuberoze (Polianthes Tuberosa Flower Oil)
    • Polianthes Tuberosa nu are nicio relație botanică sau olfactivă cu trandafirul (roza), în ciuda numelui. Această plantă cu flori mici, albe este de sine stătătoare, una dintre „florile albe” din parfumerie (aceeași clasă căreia aparțin și iasomia și florile de portocal), cu o intensitate și un caracter cremos ce le depășesc pe cele ale multor altor flori. Deși mireasma ei ar putea fi asemuită cu cele ale gardeniei și ale florilor de portocal, tuberoza are aspecte inițiale de camfor (comparabile cu, dar nu la fel de verzi ca gardeniile îmbobocite), de ciuperci înrourate și pământ fertil la înflorire și, mai târziu, când începe să se ofilească, apar aspecte de mucegai și carne sângerândă. Florile naturale sunt atât de intense încât ele pot umple cu mireasma lor o încăpere întreagă și degajă acest miros zile întregi după cules.

    Absolut de iasomie (Jasminum Officinale Fower Oil)
    Dacă trandafirul este numit regele uleiurilor parfumate, iasomia este considerată pe bună dreptate regina lor. De altfel, maeștrii parfumieri menționează că fără iasomie nu există parfum.
    • Uleiul esențial de iasomie este mai mult o esență decât un ulei. Este obținut din plantă, cu ajutorul unui solvent și se numără printre cele mai scumpe uleiuri esențiale din lume. Iasomia are un parfum cald, exotic, floral, care destinde, calmează și înviorează în același timp. În plus, stimulează conștiința de sine și amplifică starea de relaxare și de bine. Acționează pozitiv asupra pielii, dar și a spiritului. În mod tradițional, iasomia își găsește utilizarea în momentele romantice, dar și pentru compensarea energiei feminine din organism.

    Ingrediente INCI:
    Aqua, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate Aqua, lsopropyl lsostearate, Sodium Acrylates Copolymer/Lecithin, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Jasminum Auriculatum Flower Extract, Polianthes Tuberosa Flower Oil.

    Mențiuni
    Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
    Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

    Timp de livrare
    Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

    Livrarea Produselor
    Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
  • Informații suplimentare

    Informații suplimentare

    Greutate 220 ml

S-ar putea să-ți placă și…