Masca energizantă cu uleiuri prețioase și extract de portocală

145.00 lei

  • Descriere
    MASCA ENERGIZANTĂ CU ULEIURI PREȚIOASE ȘI EXTRACT DE PORTOCALĂ SICILIANĂ
    Masca este o formulă de mască de regenerare intensivă care se adaptează pe orice tip de ten. Este o formulă reparatoare care asigură nutrienții necesari tenurilor cu cicatrici post-acnee sau care au trecut prin terapii cu laser, peeling, retinol sau tratamente depigmentare. Se recomandă aplicarea acesteia de două ori pe săptămână; o lăsăm să acționeze timp de 15-20 de minute, excesul de mască este îndepărtat cu un șervet sau un șervețel uscat și cu ce rămâne pe epidermă dormim până a doua zi.
    Ingrediente active/Acțiuni specifice:
    Ulei de migdale (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)
    Uleiul de migdale este extras și folosit încă din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este demonstrat de menționarea sa în manualele de medicină din timpurile medievale.
    Uleiul de migdale se obține prin presarea la rece a migdalelor dulci, păstrându-se astfel nealterate toate caracteristicile naturale. Conține acizi grași, vitamine (mai ales B şi E), proteine și săruri minerale (calciu, magneziu, fier, zinc etc). Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele sensibile. Regenerează, revitalizează pielea și îi reface PH-ul, lăsând-o relaxată şi netedă. Este eficient în tratarea acneei, dar și a iritațiilor.
    Ulei esențial de portocală (Citrus Aurantium Dulcis Oil)
    •provine din cojile fructelor de portocal și are proprietăți antimicrobiene;
    •conține forme concentrate de bioflavonoizi citrici cunoscuți ca vitamina P. Aceasta îmbunătățește microcirculația în capilarele profunde și amplifică oxigenarea țesuturilor.
    •Antiseptic și antiinflamator, ajută la purificarea tenului, înalbește petele pigmentare, regenerează celulele;
    •Parfumul înviorător conferă prospețime și vitalitate.
    Ulei de pracaxi – (Pentaclethra Macroloba (Pracaxi) Seed Oil)
    • Uleiul de pracaxi este cunoscut ca având cel mai înalt nivel de acid behenic dintr-o sursă vegetală transformându-l astfel într-un tratament perfect pentru cicatrici noi și vechi (inclusiv cicatrici post-acnee), prevenirea vergeturilor, tratarea rozaceei și hiperpigmentării.
    Fiind un antiseptic puternic, este deseori folosit chiar în spitale pentru estomparea cicatricilor postoperatorii și pentru a trata mușcăturile de șarpe sau ulcere de piele.
    Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
    Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.
    Ulei de orez (Oryza Sativa Bran Oil)
    Obținut din bobul de orez presat la rece, rafinat în vederea eliminării mirosului și impurităților, uleiul de orez este considerat cel mai sănătos ulei folosit în alimentație datorită concentrației mari de vitamine și nutrienți. În compoziția sa se găsesc numeroși antioxidanți, vitaminele B, C și E, acizi grași, calciu și potasiu. Pentru femeile din Japonia este un compliment dacă frumusețea lor este asemănată cu orezul.
    Se adaptează cu ușurință pe toate tipurile de ten, fiind ideal pentru pielea foarte sensibilă, cu iritații, roșeață, cuperoză, dermatită.
    După aplicare uleiul de orez se absoarbe cu rapiditate și conferă un luciu natural în timp ce hidratează și regenerează pielea fără a lăsa senzația de ten gras.
    Are un puternic efect antirid, uniformizând culoarea pielii și încurajând circulația la nivelul epidermei.
    Uleiul de Kukui [Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil]
    Uleiul de Kukui este folosit de zeci de ani de locuitorii din Hawaii. A fost folosit cu precădere de membrii familiei regale a statului Hawaii ca ulei de masaj și tratament pentru psoriazis, leziuni, scalp uscat, iritații ale pielii.
    Uleiul de Kukui este extras din fructul de Kukui, o nucă de fapt denumită și  „nuca de Bancoul”, fiind bogat în Omega-3, Omega-6, Omega-9 și vitaminele A și E, ceea ce îi conferă proprietăți regenerante și reparatoare pentru piele.
    Pătrunde foarte ușor în piele, nu lasă o peliculă grasă la suprafață, este regenerant pentru pielea excesiv de uscată, pielea atopică, cu psoriazis, calmant, protector, hrănind și refăcând filmul hidrolipid al epidermei.
    Ingrediente INCI:
    Oryza Sativa Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Pentaclethra Macroloba (Pracaxi) Seed Oil, Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sucrose Laurate Aqua.
    Mențiuni
    Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
    Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
    Timp de livrare
    Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
    Livrarea Produselor
    Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
  • Informații suplimentare

    Informații suplimentare

    Greutate 75 ml

S-ar putea să-ți placă și…